| georgiana967 a întrebat:

Un BB cream(de la Garnier)se consuma mai repede decat un fond de ten normal de 30 ml? Parca ai tendinta sa pui mai mult bb cream pe fata decat fond de ten.

3 răspunsuri:
| Patrăţel a răspuns:

Bb cream nu este un fonde de ten, si nu poti sa compari.Fondul de ten se consuma mai greu decat BB cream fiindca are alta textura, alta putere de acoperire., in schimb Bb cream este doar o crema colorata. happy

| Bondarel99 a răspuns:

Pai BB Cream nu e fond de ten, de aceea ai tendinta sa folosesti mai mult produs decat foloseai cand iti dadeai cu fond de ten.BB Cream-ul nu are puterea de acoperire a fondului de ten, de obicei unele il folosesc ca baza de machiaj.

| Maryuk해바라기 a răspuns:

BB Cream de la Garnier e nasoala rau..Eu am aflat despre efectele miraculoase ale acestor produse pe net..si am aflat ca cele mai bune bb cream sunt fabricate in Korea..de acolo a si inceput isteria.
Mi-am luat si BB cream de la Garnier si mi-am dat comanda si de BB cream de la BRTC din Korea...cea din Korea este mult mai buna ca un fond de ten..acopera foarte bine(nu mai e nevoie de fond de ten ) +ca am scapat de cosuri si de cateva semne(o ador)
E mai scumpa... in jur de 50 lei dar merita
Firmele cele mai bune de BB cream sunt :
BRTC
Etude House(ofera o acoperire faina