Da, intr-adevar este un creion de ochi de la Avon. Eu folosesc, deci stiu din proprie experienta. Dar este cu "sclipiri de diamant" si este doar gri, albastru si maro.Mai sunt unele fara sclipici dar nu-s asa bune Si costa 7 lei cand il prinzi la promotie si vreo 15 lei "la liber".
mai sunt si creioane de la Miss Sporty, Maybeline, MaxFactor, parca... Dar sunt 50 de lei pe putin :*
Http://www.comandaproduseavon.com/images/creion-ohi-colotrend-avon.jpg
Aici scrie ca e 12 lei.eu luna trecut l`am luat cu 8 lei:P :*
Nu stiu un creion dar stiu cum sa faci sa nu mai curga creionul dupa ce te dai cu creioninmoaie o periuta de fard in apa si in putin fard si dai peste creion
Http://www.shopmania.ro/......88251.html
Uite aici:)
Ca sa nu curga, iti trebuie unul waterproof, ca cel de mia sus:*
Eu mi-am luat unu super bun de la body shoop.Gasesti acolo destule insa sunt cam scumpicile eu am dat pe al meu 58 de lei dar poti gasi si mai ieftin de atat
Cele de la Avon sunt bune.Costa in jur de 19 lei - ieftine pentru calitatea care ti sa ofera!
Incearca de la firme. Avon, Maybelline Ny...chestii de genul asta.costa in jur de 10 lei sau mai mult...incearca!
Hey Buna! E unul forte bun de la Avon
Til recomand!
Si eu imi cumpar de fiecare data cand mi se consuma!
Si costa doar 10 lei
Dar mai e unu care e la reducere...
Costa 9 lei
Lam incercat si eu si e bun, dar tot celalalt este mai bun!
Sper ca te-am ajutat!
Auzi? Vezi sa ai grija ce creion de ochi iti cumperi ca unele nu sunt bune de loc! Adica din unele magazine!