Nu am incercat Syoss, insa eu folosesc de ani buni Taft si spuma si fixativ si nu am simtit vreodata nevoia sa le schimb. Eu de regula folosesc nivelul 3 de fixare pentru daily usage atunci cand parul meu nu vrea sa stea cum trebuie. Daca vrei ceva mai puternic poti opta pentru nivelul 4 sau 5.
Lumea are dreptate! Cei de la Syoss sunt geniali, nu doar fixativul e bun de la ei ci tot ce au. Iti recomand sa incerci. De la vopsea de par, pana la balsam, fixativ, sampon. orice au, sunt de nota 10.
Taft sau Wellaflex. Daaca vrei bucle e foarte bun taftul fiindca ti se lasa dupa 2 zile. Eu il folosesc si cum am un par foarte greu de coafat taftul ma ajuta foarte mult.
Este foarte bun, mama il foloseste de luni bune si e foarte multumita de el. Si iti mai recomand si cel de la Garnier
Depinde de coafura, daca aceasta e de seara, fixaivul de la Syoss e destul de slabut, a batut putin vantul, s-a dus toata freza. Dar in schimb e bun pentru coafuri lejere care nu necesita o "fixare de otel".
Dar pentru o nunta/peterecere undeva unde ai si activitate si vrei sa ai si o cofura impecabila, recomand Taft dar sa fie "setat" la 5 (scrie pe tub). Taft e un fixativ de la aceeaisi firma ca Syoss, numai ca mult mai puternic si mult mai bun. Taft cu cheratina sau cu ulei de argan pe langa ca ofera o rezistent extrema parului, nici nu-l deterioreaza si il hidrateaza in acelasi timp.(si e si usor de indepartat jos)
Darius9 întreabă: