Eu iti recomand cu incredere fondul de ten vischy normaderm, nu doar ca acopera foate bine si nici nu se observa ca il porti, dar si ajuta la vindecarea cosurilor, reduce roseata si punctele negre(in general toate imperfectiunile pielii) costa putin mai mult(70 de lei) dar il poti folosii timp de un an (un singur tub) pentru ca acopera extraordinar de bine si trebuie sa poui doar putin sper ca te'am ajutat
Fondul de ten extra lasting de la avon, matifiaza tenul, e lichid, ofera o acoperire buna fara efect de masca, elimina sebumul, etc.
Nu sunt genul de a raspunde dar ma rog,conteaza baza de machiaj care trebuie sa fie anti-sebum,apoi preferabil un corector vichy iar in cele din urma o pudra translucida.
E mai sanatos pentru ten, insa daca alegi sa folosesti fond de ten poti lua unul matifiant,niciodata compact desi multe vanzatoare le baga pe gat,mai bun e cel de la L'oreal matte mousse,si mai bun cel de la Armani. Pudra ramane valabila, te scuteste de stralucire, la fel si baza care nu strica sa aiba si un spf >15.
Eu personal cred ca e de ajuns un ruj rosu, un corector si o pudra buna.