| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Un remediu eficient pentru matreata.Si sa functioneze cat mai rapidhappy

Răspuns Câştigător
| ChristineLoveYa a răspuns:

Iti pui dupa ce te-ai spalat tu cu sampon si balsam(dupa caz daca folosesti) o lingura de otet iti spun eu ca nu miroase ca si eu fac asa... funda? puncte?

7 răspunsuri:
| maryy_3569 a răspuns:

Fierbe 2 cani de cimbru uscat si cu apa. dupa ce s-a uscat maseaza parul cu acesta. dupa vreo 10 minute te speli pe cap si vei vedea rezultate! succes!

| maryy_3569 a răspuns:

Fierbe 2 cani de apa cu cimbru uscat. dupa ce s-a racit maseaza-ti capul. dupa 10 minute spala-te pe cap si vei vedea rezultate! succes! funda please! te rog frumos.ms

| yoni a răspuns:

Am avut si eu matreata deoarece am schimbat samponul... spala'te in fiecare zi sau macar odata la 2 zile timp de o saptamana cu Head&Shoulders mentol si vei scapa de matreata. apoi poti sa te speli si o data sau de 2 ori pe saptamana.important este ca dupa o saptamana vei scapa.

| DINKLEY a răspuns:

Iti dau niste ponturi care la mine au functionat si de cand nu mi-a mai aparut.in primul rand sampon specific problemei, eu am avut h and s, clear mil ingrasa acum si cele de la syoss imi plac f mult.asa,si apoi adaugi bicarbonat sau aspirine sfaramate vreo 7.in plu daca ai firul de par gros usucate cu feonu tot ajuta la matreata. mie asa mi-a trecut rez se vad rapid

| lavii_2927 a răspuns:

Sampon medicinal. ii foarte bun.

http://www.sanatate100.ro/images/products/img_1766_2.png

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ai făcut tot felul de măşti, ai folosit şampon antimătreaţă fără a avea un rezultat pozitiv este timpul să mergi la un medic dermatolog.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...nu stiu ai incercat frunctis aniti matreata? daca il folosesti de vreo cateva ori e posibil sa scapi. pe mine m-a ajuat. e foarte bun