| andreeaskumpic a întrebat:

Un rimel bun si ieftin! funda

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://tanyamaxim.files.wordpress.com/2013/05/essence-all.png

Essence i love extreme volume mascara, costa 14 lei si e foarte bun.

| PinkPanther001 a răspuns:

ESSENCE MULTI ACTION MASCARA
Cel mai ieftin rimel din acest clasament si cel mai bun dupa parerea mea.Raportul calitate/pret este excelent si voi recumpara acest rimel la nesfarsit. Alungeste, separa genele, nu le incarca. Singurul dezavantaj ar fi ca nu ofera volum genelor, dar avand in vedere pretul si celelalte aspecte pozitive, acest lucru poate fi trecut cu vederea. Acest rimel este nelipsit din trusa mea de machiaj si desi la inceput ma gandeam ca nu face mare lucru, acum nu ma pot imagina fara el. Il recomand!

| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Am incercat multe marci, feluri de rimel.M-am oprit la Kallos, din intamplare, stiind ca e o firma ieftina si buna, am zis sa incerc.E doar 8 lei.Il cumpar mereu cam de 2 ani.Peste tot e 8 lei, poate il gasesti in alta parte cu mici diferente de pret, dar e maxim 10 lei, mai mult sigur nu.Eu am genele scurte, fara volum..Folosesc rimel zilnic, si chiar e super, costa putin in raport cu calitatea.Imi da volum, de lungeste vizibil, le indeseste, si nici nu se usuca asa repede ca altele.Eu il folosesc zilnic si ma tine cam 3 luni.Il gasesti in majoritatea magazinelor de cosmetice, si cred ca si online.Ti-l recomand cu mare drag, nu pierzi nici un ban, crede-ma, e foarte bun in comparatie cu pretul.

| ale153 a răspuns:

Maybelline rocket volum express este preferatul meu! happy

| GargaritzaB a răspuns:

Buna! Eu de cativa ani folosesc Maybelline New York Lash Sensational. Imi palce foarte mult ca nu se intinde si rezista pe gene toata ziua. L-am achizitionat recent la reducere de pe: https://kupoane.ro/store/notino/ si pe langa asta am primit si un cod transport gratuit notino.

| Doareu33 a răspuns:

Http://abeautytale.com/2015/02/un-rimel-ieftin-si-bun-miss-sporty-pump.html
Aici e ce a spus Rallucaa435, chiar e bun. Il recomand. Pup

| Rallucaa435 a răspuns:

Hey! Eu iti recomand Miss Sporty Pump Up Extra Lash Mascara, e ieftin si super bun. Costa 13 lei :* Mai jos ai cateva lucruri despre el :* P.s - Eu si cu o prietena folosim acest rimel, si ni se pare super :*

MISS SPORTY Pump Up Extra Lash Mascara are periuță subțire, din plastic, cu țepi mai scurți la capătul superior și mai lungi cel inferior.

Întrebări similare