Sora mea foloseste multe sampoane de acest gen: Nivea, Syoss(cred ca asa se numeste, e samponul care a aparut de curand in Romania)...
Placa nu e buna, arde parul si il strica! (asta o stiu de la colegele mele ).
Sincer, eu am parul drept asa ca nu imi trebuie, daca tu ai parul cret sau eu stiu unul normal, comun nu cred ca exista sampon care sa ti-l indrepte
pe bune acum. Vrei sa ai parul drept, indreapta-l cu placa
.
Daca ai parul cret, nu te astepta ca un simplu sampon sa ti-l indrepte. De ex. eu tot credeam in asa minuni (eu avand parul ondulat spre cret de la mama-natura) am folosit sunsilk pentru par drept
ce crezi parul` meu era mai ondulat decat de obicei.
Samponurile astea au efect doar pentru persoanele care au parul natural drept, poat putin ondulat.
Cea mai eficienta metoda e placa pentru par, dar ai grija, nu face abuz de ea, ca oricum are efecte negative asupra parului. Eu o folosesc, o dat pe saptamana sau mai des si mi se despica parul , dar asta e... il tai regulat si totul e bine
Sper ca ti-am fost de folos :*
Placa nu arde parul, ci il toceste, dar il poti ingriji cu ulei de masline.pentru a indeparta tocatura aceea care ti-o provoaca placa. Eu asa fac de 4-5 ani si nu am probleme cu el. Incearca si u
Buburuzzaaa întreabă: