| kakamaka_4751 a întrebat:

Un sfat pentru firma avon este buna? are produse bunedau fundita:*

Răspuns Câştigător
| bombonica22 a răspuns:

Daca vanzarile AVON din mediul urban reprezinta 20%, iar in mediul rural 40%, e clar ca aceste produse sunt mai apreciate de clientii neinformati in acest domeniu. In general, produsele oferite de AVON sunt de proasta calitate. In loc sa scoata pe piata o multitudine de produse ieftine si proaste sau accesorii de prost gust, mai bine s-ar axa pe imbunatatirea calitatii acestora. Mai bine putin si bun, decat mult si prost!

8 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu e buna! Bani aruncati pe fereastra!

| AngieT a răspuns:

Si cum se face ca elider de piata in domeniu? Informeaza-te happy

| andreea22andreea a răspuns:

Pai matusa mea este reprezentant avon si mereu cumpara diferite lucruri de acolo normal si sa stii ca au un efect ft bun. adica ea iciodata nu sa plans sau ceva de genu...si la fel si bijuteriile : nu s-au rupt nu sau decolorat si gentile la fel:nu sunt rupte sau astea.eu o recomand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt reprezentant Avon de 1 an, coordonator de cateva luni.folosesc produse Avon, prietenii mei folosesc produse Avon.Nu sunt cele mai bune dar sunt cu mult la calitate si pret peste multe de pe piata.so: Enjoy Avon!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc produse de la avon de mult timp si sunt foarte multumita
eu iti recomand sa folosesti produse de la avon si ai sa vezi ca si tu vei fi mintumitawinking
sper ca vei urma sfatul meu:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are produse bune la preturi accesibile zic eu...rimelurile sunt bunicele, dar daca vrei unele intr-adevar bune, ia-ti de la l'oreal, dar sub 40 de lei n-o sa gasesti. asa ca mai bine dai 10-20 de lei pe unul bunicel happy dar nu de la colortrend, sunt cele mai proaste produse distribuite de avon big grin In rest ce sa-ti mai zic? sampoanele nu sunt bune, am incercat euhappy Fradurile de ploape sunt bune, gama planet spa e minunata love struck, iar o prietena care foloseste cremele de la anew a spus ca e super incantata de ele.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| TheLegion a răspuns:

Pai din cate stiu da, dar e bine sa intrebi pe altcineva

| xoxopitik a răspuns:

Eu folosesc produse de la avon...este o firma buna... funda?