| Crs a întrebat:

Un tratament bun pentru unghii? am unghiile foarte fragile. cresc greu si se rup repede. si mai am si ticul de a le roade. sau de a sta cu ele in gura chiar daca nu rup unghia. dar lucrul asta le face si mai fragile. ceva sfaturi sa scap de ticul asta? incerc sa ma controlez dar.:-s. si un tratament bun pentru unghii

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la farmacie să ceri gel pentru îngrijirea unghiilor casante și consultă și un dermatolog, să nu fie vorba de onicomicoză unghială (ciupercă!).
Lasă rosul lor că și de asta nu le ai frumoase!
Pa, pa.

| MiiMii a răspuns:

Pai iti poti lua un intaritor pentru unghii din farmacii... iar pentru pentru ros :d eu mi-am luat de la flomar un lac inccolor cu un gust foarte foarte.aiurea. :d totusi eu le rodeam in continuare cu toate amaraciunea lacului.pana la urma cred ca o sa-mi pun niste manusi ca sa numai le rod laughing. Poate tu ai mai multa buna vointa si vei scoapa de ticul asta. Te pup :*

| astamicuta a răspuns:

Eu am 22 de ani si pana acum nu am avut niciodata unghiile lungi pentru ca nu imi cresteau si se exfoliau, imi era foarte rusine cu ele. de 2 luni am incercat un tratament pentru unghii de la farmec ( costa 6 lei). chiar nu am crezut ca o sa functioneze, dar spre uimirea mea. a functionat.

| Eღilia62 a răspuns:

Revalid pentru par si unghii sau Eurovita pentru par si unghii am folosit ambele(dar nu amandoua in acelasi timp!)pentru ca imi cadea parul si odata cu tratarea parului mi s-au intarit si unghiile si cresc si repede!

| zeenath a răspuns:

Din experienta proprie care a dat si rezultate foarte bune : pentru intarirea unghiilor : incalzeste ulei de IN ( sau de masline sau ricin ) pana devine caldutz! Sa nu fie fierbinte! Pui uleiul intr-un bol mic si in fiecare zi timp de 10 min stau cu degetele in ulei! Repeti procedura pe o perioada de timp pana cand vezi ca unghiile sunt asa cum le vrei! Nu arunca uleiul din bol, il poti folosi de mai multe ori! Iar pentru ticul pe care il ai ai 2 variante : una mai nasoala putin ( in uleiul in care iti tii degetele pui seminte de ardei iute, rosu ) sau iti infasori degetele in banda de leucoplast ( banda adeziva care se foloseste si la plasture ). Bafta multa! Va dura ceva timp pana sa te dezobisnuiesti de tic! Imagineaza-ti ca sunt unghie sunt o multime de bacterii foarte urate care pot sa iti faca foarte mult rau! Asta ti-o zic din prisma mea de medic!winking