anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde as putea gasi o crema speciala pentru ten gras?

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cremele pentru ten gras se numesc creme matifiante si au rolul de a diminua producerea sebumului. Sunt foarte bune, merita sa le folosesti, eu am de la Oriflame.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Iti recomand ca pentru demachiere sa folosesti laptele de capra pe un disc demachiant, apoi apa minerala pe un alt disc ca lotiune demachianta, iar crema ulei de nuca de cocos. Nu se compara cu nici o crema de pe piata si nu numai.
Laptele de capra se gaseste in supermarcheturi la produsele bio si pe siteuri(mie mi-l aduce acasa o firma de pe langa Bucuresti), iar uleiul de cocos la magazine bio si pe vreo 2 siteuri.

| Hmmmm a răspuns:

Cremele pentru tenul gras se gasesc oriunde.atat in farmacii, in magazine speciale cu cosmetice cat si in cataloage cu produse cosmetice precum avon sau oriflame.totul e sa gasesti crem care sa aiba un efect bun asupra tenului tau.
uite eu d ex am folosit crema d fata pentru tenul gras d la avon, dupa care d la clean&clear, dar nuavea nici un efect asupra tenului meu ci din potriva. aveam tenul din ce in ce mai gras, asta pana cand cineva mi-a recomandat crema d fata speciala pentru tenul gras si cu imperfectiuni d la garnier.asta chiar a dat rezultate. poti incerca si tu daca vrei.aceasta crema se gaseste atat in farmacii cat si in hiper-sau supermarketuri dar si in magazninele d cosmeticesi costa 23 d lei.

| unicka a răspuns:

De ce nu incerci in farmacii?

| horica a răspuns:

Oriunde. In farmacii, in supermarketuri, etc. Cel mai bine la farmacii.