Pe net nu am habar, dar gasesti aproape in orice magazin de cosmetice. Eu am cumparat unul verde. Am dat 8. 5 lei pe el. In Constanta.
Nu trebuie sa cumperi de pe internet. Nuantaor albastru pentru par gasesti la drogherii si se numeste "Silver reflex", are culoarea albastru inchis si se intinde cu manusa de cauciuc, pe parul proaspat spalat si ud si se tine cca 10 minute, dupa care parul se clateste.
De fapt acest sampon nu da nuanta albastra de par, ci-l face argintiu si este bun mai ales pentru parul carunt si alb, pentru a nu capata culoarea galbuie, atunci cand intra in contact cu soarele. Costul unui asemenea sampon, produs in Ungaria, este de cca 9 lei si are 350 ml.
Sper ca ti-am fost de folos.
Pai nu mai cauta pe net...la farmacie este nuantator albastru. chiar zilele trecute m-am facut cu el. adica cu albastru de tetil. e ff bun si nu strica parul chiar deloc. costa cam 3 lei o sticluta. eu asa am procedat: am pus cateva picaturi intr-un ceva'' sh am pus foarte putina apa( depinde de cat de pigmentata vrei sa fie culoarea) sh apoi am pus pe vata si m-am uns pe par. am lasat vreao 5 min. dupa care m-am spalat doar cu apa. si eu cautam albastru nuantator dar farmacista mi-a spus ca nu crede ca exista asa ceva decat albastru de metil. sh fiindca am mai auzit la cineva am zis ' hai sa incerc'. iti garantez ca nu o sa-ti cada parut. bye