| IonelaFlorariu020 a întrebat:

Unde pot găsi biolips în Brașov? Ce parere aveti despre acesta? Este bun? Cât ține? Dau fundă. ❤

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

M-am uitat la poza ta acum și ești chiar frumoasă, iar buzele tale au o dimensiune potrivită pentru fizionomia ta, nu trebuie să ți le mărești.
Dincolo de faptul că dispozitivul respectiv e scump și efectul de scurtă durată, se pot rupe capilare(vase sangvine mici) și pot apărea vânătăi. Din punctul meu de vedere, mai bine apelezi la niște trucuri de make-up care să-ți facă buzele să pară mai mari: le faci în degrade/ombre, aplici un gloss pe centrul lor, foarte puțină pudră de contur sub buza inferioară(chiar trebuie puțin, doar cât să dea impresia de umbră, nu să pară murdar), puțin iluminator deasupra buzei superioare și vei vedea diferențe. Poți folosi rujuri lichide care se usucă mat, pentru că au un efect de „plumping", dar nu îți traumatiza buzele cu dispozitive de genul.

| IonelaFlorariu020 explică (pentru anamariarot):

Ce drăguț din partea ta. Mulțumesc mult. ❤

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu lua porcarii din alea, oricum efectul e limitat si sincer stiu ce rezultat vrei sa obtii dar mi se pare ca pici in penibil cu asa ceva gen acum ai buze, peste 4 ore nu mai ai. Cand mergi la o petrecere te duci in baie sa refolosesti dispozitivul? Bucura-te de fizionomia ta asa cum e ea, asta te face unica. Stiu ca sunt extra promovate buzele mari dar asta nu inseamna ca trebuie sa urmam trendul ca niste oi. Foloseste culori puternice si buzele tale vor iesi mai mult in evidenta. Si eu am buze relativ mici si stiu ce zic. happy

Întrebări similare