| camelia17 a întrebat:

Unde pot gasi costum de barbati alb din 2 piese pantaloni si sacou, dar sa nu depaseasca 250ron?

6 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

La magazine? Doar n-o sa gasesti pe TPU.
Depinde si de localitatea in care stai.

| camelia17 explică (pentru unknownn):

Sunt constienta ca la magazine ca doar nu pe tpu.doar ca aveam nevoie de ceva site-uri, cum tu probabil habar nu ai ca se poate comanda si online.imi pare rau pentru tine ca ti-ai pierdut timpul degeaba sa imi dai un raspuns atat de nefolositor si de...lasalaughing

| unknownn a răspuns (pentru camelia17):

Pai din moment ce ai zis pana in 250 de lei, ma gandeam ca doar nu-l comanzi on-line, pentru ca nu gasesti la acest pret costum, eventual pe la un second-hand sa incerci.

Undefined975-
atat te ti de destept si de sigur pe tine:))
uite aici http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?pr=48143
ca sa te mai imoi putin:))
ps:doar ca eu doresc pe alb (nu de alta, dar sa nu ma intrebi: "pai daca stii costum cu 2 mil de ce mai intrebi pe TPU?!";) )
iar ti-ai pierdut din timpul tau pretios:))

| unknownn a răspuns (pentru camelia17):

Ala negru e mai ieftin sa-si permita toti tiganii nespalati ca nu se vede transpiratia.

Draga, costumul negrul e mult mai cautat, de aceea se gaseste cam greu costum alb (nu prea se vand)ca lumea se cam fereste de el cum ai zis si tu dar din fericire eu am un prieten foarte curat care nici nu transpira asa ca isi permite sa poarte un costum ALB!
DECI IN CONCLUZIE SUNT SI COSTUME ALBE LA PRETURI ACCESIBILE dar tu poti sa ramai cu ideile talelaughing