In Bucuresti sincer nu stiu.
Dar am vazut pantaloni ca in prima poza in Iulius Mall - Iasi.
Daca ai drum - poti arunca o privire.
Am probat acelasi tip de pantaloni, eu avand tot 1, 63. Vanzatoarea mi-a zis de la inceput de cand i-am cerut modelul ca nu imi va sta bine pentru ca sunt prea pitica. Si chiar asa a fost. Aratam ca ceva rotund si pitic ) Si eu am si 48 de kg. Deci nujt sigur daca ti-ar venii bine...Mai bine te convingi tu cum iti vin. Sunt si prin ploiesti pant. de aia` in Balif sau in Mall
De ce crezi tu ca ala e stilul hip-hop? :-s
Scrie clar pe poza: step up 2! genul ala de pantaloni ii porti cand faci sport sau la un dans sportiv, nicidecum pe strada.
Si care ti. e problema daca eu vreau sa port pantalonii aia pe strada? nu vad ce e in neregula cu ei?!
@Mikiela: site-ul acesta se numeste "Toti pentru unul". 99% dintre raspunsuri sunt date cu scopul de a ajuta si nicidecum pentru a defaima. Intelegi asta, nu? Daca da, inseamna ca intelegi si ca postul meu a fost doar un sfat bun. Adica ce'ar fi ca eu acum sa imi iau sosete, geaca groasa, si pantaloni scurti si sa ies afara. Sau sa merg la mare in costum de ski. Ce crezi?
Pantalonii aia nu sunt de mers pe strada. Sunt pentru facut sport, mers la sala, jogging, dans sportiv, stat pe acasa pentru orice in afara de iesitul de strada cu ei.
"Adica ce'ar fi ca eu acum sa imi iau sosete, geaca groasa, si pantaloni scurti si sa ies afara. Sau sa merg la mare in costum de ski. Ce crezi?" foarte bine... ce conteaza ce cred altii daca tu te simti bine asa cum esti?! intrebarea mea nu a fost"Ce scrie pe poza?"vad si eu ce scrie pe poza si nici nu am intrebat"unde se poarta pantalonii ce genu acesta:?" daca nu aveai rasp la intrebarile pe care le.am pus puteai sa te abti nu sa-mi dai ca raspuns ca scrie pe poza "step up 2"
@mikiela: Esti incapatanata...stii asta, nu? [daca negi dovedeste ca esti, si nu realizezi, asa ca mai bine revino'ti la realitate]. Eu mi-am indeplinit datoria. Te'am ajutat cu ceva: ti'am spus ca ala nu e stil hip-hop.
Vrei sa accepti, bine. Nu, putin imi pasa.
Auzi tu derye...fiekre se imbraca cum vrea...nu prea cred ca a luat in considerare sfatul tau
PrincessConsuela întreabă: