| murik a întrebat:

Unde pot gasi, in Bucuresti un atelier de creatii vestimentare-si aici nu ma refer la orice croitorie de cartier- unde se pot confectiona orice fel de obiecte vestimentare dupa propriile mele schitele? ...Multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Murik, daca stii zona 1 Mai, pana in Piata Domenii pe partea opusa pietei e o croitorie care face cam orice ii ceri. Doamna care se ocupa de croitoria respectiva stiu ca parca a lucrat cu Zina Dumitrescu pe timpuri. Lucreaza bine. Eu m-am dus cu materialul meu si cu o schita si i-am zis sa-mi faca un palton. Mi l-a facut exact cum i l-am cerut. Croitoria se numeste MODA LUX sau CROITORIA DE LUX si preturile sunt pe masura numelui

8 răspunsuri:
| jahjah a răspuns:

Ti-o recomand pe Diana Bobar. Acesta e blogul ei, unde poti lua legatura cu ea: http://www.sofashon.com/ Diana Bobar Fashion. sper sa-ti fie de folos :D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.papilio.ucoz.com
Nu veti regreta.Doamna cunoaste meserie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu la ce te referi si eu caut de mult timp asa ceva, iti pot recomanda pe cineva, sunt fff multumita de calitatea cu care lucreaza si pretul este accesibil 0756 09 88 66

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele meu este Ioana si sunt pasionata de tot ceea ce inseamna moda.Am absolvit studii de specialitate in acest domeniu, astfel incat am ajuns sa creez articole vestimentare pentru femei.Mai intai am inceput sa lucrez la o casa de moda bine cunoscuta, apoi pentru diversi designeri romani.
Doamnele si domnisoarele care doresc sa-si creeze si sa-si retuseze tinute unice pentru diverse ocazii (chiar si rochii de mireasa), le rog sa ma contacteze pe id Vis_70

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vizitează www.atelierdecreatievestimentara.blogspot.com poate te ajuta.

| tapuf a răspuns:

Http://tapuf.flu.ro Florentina

| Aurelita a răspuns:

In Crangasi