Pe site.
daca vrei te si inscriu
da stai linistit :-si mai e.
de abia sunt la campanie 05/2010.mrg
. aproape 06/2010
Inscriu TRENDSETTERI AVON! Ce inseamna aceasta? • Poti comanda AZI produse din brosura care va aparea peste 6 saptamani (peste 2 campanii) in restul tarii! Deci, te poti bucura AZI de produsele de care se vor bucura peste 6 saptamani ceilalti reprezentanti si respectivi clienti. • Ai posibilitatea de a promova produsele noi inaintea celorlalti reprezentanti, ceea ce reprezinta un avantaj pentru tine in cresterea vanzarilor!• Esti primul la curent cu noutatile AVON!• Poti purta mai devreme decat ceilalti bijuteriile, parfumurile, produsele de machiaj!• Iti poti dezvolta mai repede propria afacere. Detalii: pixxie.rawr@yahoo.com
Nui hi5 meu dragelor scuze.stiu ca are privat. dati si voi o cerere d prietenie si gata! asa am facut si eu.
pe hi5-ul ala intotdeauna pune brosurile noi f repede:*:*
Anonim nu vroiam s ma bag in seama gandeste-te si tu putin! am dat raspunsul ks ajut. tinand cont ca intrebarea ii pusa d un anonim, nu am dat raspunsul pentru fundita sau sa ma bag in seama:-j
in fine, era greu s dai cerere?
sau daca nu intrati aici
Http://www.2shared.com/file/12443441/620985b4/avon_c8.html... trebuie sa o salvezi in pc;)) si se deschide cu Power Point
Puteti vedea si aici brosura 8/2010 http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201008 :)
Cine vrea sa se inscrie, ca sa devina reprezentant avon sa intre pe id-ul chiciudeanlarisaioana@yahoo.com
Pe site-ul www.claudia09avon.eu gasiti brosura in format pdf, poate fi descarcatat gratuit
Www.avonmania.ro
acolo poti vedea toate cataloagele de la avon din campaniile trecute...
Mario1996 întreabă: