| mardeamor a întrebat:

Unde pot vinde par natural?

32 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Nu cred ca o sa gasesti in Romania asa ceva, exista prea putine persoane cu bani care sa doreasca o peruca cu par natural. Cu toate acestea, poti incerca sa dai un anunt in grupurile specializate (pe Facebook, forumuri sau chiar site-uri sau ziare), poate gasesti pe cineva dispus sa ti-l cumpere. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.hairwork.com/bidhere.htm este cel mai mare site din lume specializat.Aici ai o siguranta ca obtii pretul corect si ca incasezi banii. Daca vrei sa-ti vinzi parul trimite-mi te rog un mail pentru ca pot sa te ajut gabriel_basa@yahoo.com id mess idem multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori sa vand 50 cm par natural, care ar fi pretul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie ce pret se obtine pe o coada de 40cm, par natural, nevopsit, stare buna? si unde as putea sa o vand?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vand par natural
cat mar costa 40 cm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am par natural de vanzare'dar nu stiu la cine sa vand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa vand, dar...

| MaThoL a răspuns:

Buna,mai ai par?, sau cunosti pe cineva care are?

| yasminn a răspuns (pentru MaThoL):

Eu am par de vanzare, te intereseaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MaThoL):

Si eu am par de vanzare! 40 cm nevopsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MaThoL):

Am si eu par de vanzare! 40cm nevopsit!

| bsimona a răspuns (pentru MaThoL):

Am eu. 60 cm drept, nevopsit foarte bine ingrijit. brunet:X. anunta`ma daca e ceva. simona. diva2009@yahoo.com

| ClaudiaCristiana09 a răspuns (pentru MaThoL):

Eu am par natural blond dar nu e mare cam 10-15 cm crying si eu vreau sa il vand daca vreti informatii:cristiana_bratu12@yahoo.com

| Bubu_Iulia_1992 a răspuns (pentru bsimona):

Buna! mai ai parul de vanzare?

| DanaO a răspuns (pentru Bubu_Iulia_1992):

Buna! am eu par de vanzare daca te intereseaza, drept, nevopsit, saten, 60cm. Astept raspuns!big grin

| yasminn a răspuns (pentru Bubu_Iulia_1992):

Buna,te intereseaza sa cumperi par?

| Carinutza13 a răspuns (pentru Bubu_Iulia_1992):

Buna. Si eu am par de vanzare.

| Cotet_Gabriela_1990 a răspuns (pentru Bubu_Iulia_1992):

Buna! Si eu de vanzare, dar 15-17 cm par saten, nevopsit.

| Iordanescu_Georgiana_1985 a răspuns:

Si eu am par natural de vanzare de 1.20 si nu stiu unde sa sun

| sycsucaru a răspuns:

Buna tuturor.am si eu de vanzare 2 cozi de par impletite de respectiv 35 si 42 cm cine sunt interesanti sau cine ma poate ajuta sa dau de cineva care cumpara contactati ma la nr de tel 0741545886

| anirolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna!
as dori si eu sa-mi vand parul daca ma poti ajuta astept raspunsul tau pe mail ina_pantera@yahoo.com.
o zi buna!

| anirolf a răspuns:

Buna!
Daca il ai mai lung de 50 cm suna la numarul 0768959896. Sper sa reusesti eu nu am reusit ca il am mai mic de 50 cm.
O zi buna!

| Pepine-Crisan_Bianca_1987 a răspuns:

Am si eu 2 cozi impletite respectiv 30 si 35 cm. daca stiti pe cineva sunati-ma 0752517657

| SRaluca a răspuns (pentru Pepine-Crisan_Bianca_1987):

Buna! am si eu par uman de vanzare 3 cozi impletite de 35 45 55 de cm negru.Astept raspuns pentru cei interesati pe id brun3tz3lu_tau

| Cosmin_Neagu_1991 a răspuns:

Unde pot gasi si eu un nr de telefon pentru a lua legatura cu cineva pentru a vinde par natural, sanatos si nevopsit nicioadata. sunt 3 persoane care vor sa isi vanda parul. paraul are intre100-74cm.

| Byanca_Mariuca_1985 a răspuns:

Si eu am o coada blond natural de 60 cm si nu stiu unde se poate vinde.

| AnonimaSecretá a răspuns:

Eu vand par. O coada cca 40 cm par saten deschis si doaua cozi un cca 45 si una cca 50 cm par castaniu inchis

Întrebări similare