Bună! Întrucât noi ca oameni suntem diferiți unii de ceilalți, prin urmare și zonele în care se vor depune kilogramele în plus vor fi diferite. În plus, forma corpului și genetica influențează foarte mult acest aspect. Indicat ar fi, pentru o viață sănătoasă, să ne păstrăm o greutate optimă, iar dacă totuși ne îngrășăm să fim responsabili și să cerem ajutorul unui nutriționist pentru a reveni la greutatea ideală într-un mod care să nu ne pună în pericol sănătatea.
Acolo unde tu singur ai recunoscut ca ti s-au asezat: pe burta!
"în 25 Martie | Rolly20 a întrebat:
Cum sa ma imbrac ca sa ascund burta si faptul ca am 20 kg in plus? "
Vad ca aceasta intrebare te frământă tare,aparent în toate întrebările tale toate se leagă "de kg unei femei", dragul meu, pentru ca îmi este imposibil sa cred ca tu ești o ea
Fiecare om are corpul sau,unii se îngrașă mai repede din cauza stilului de viata pe care le au ales,exista persoane care pot lua în greutate și datorita stresului( mănânci de stres sau etc)
Ce nu înțeleg este de ce ne frământă atât de tare de corpul altei persoane?,dacă persoana respectiva se simte bine,atunci nu este treaba noastră.
Și ca un alt exemplu:unele femei se pot ingrasa și datorita după ce apare un copil sau doi.
Și bărbații au burta,și ei se pot îngrășa, ba chiar și mai rău.
Sunt multe motive, recomand doar sa nu mai pui întrebări " de ce doar femeile " când exista și atâtea cazuri cu bărbați grași, iar datorita persoanelor care judeca și arunca cu hate asupra altor oameni legat de cum arata, pot face foarte mult rău.
Cu toții suntem conștienți și observam când luam în greutate sau nu, deci si persoana respectiva este constienta, cel mai bine este sa ne vedem de lungul nasului