De ce ai vrea un piercing în nas?! Copiii din ziua de azi fac toate tîmpeniile, vor să pară "cool", nu le spune nimeni că astfel își vor distruge viața și șansa la mântuire. Din cauza unora ca tine a decăzut România postdecembristă.
Cand o sa incepem sa ne asumam responsabilitatea? Romania a decazut din cauza ta, din cauza mea, din cauza tuturor. Cei care sunt la putere acum, sunt ca la permitem noi.
Legat de intrebare, ce treaba ai tu cu ce face fiecare? Fiecare e liber sa aleaga, nu sunt nici pro, nici contra la piercinguri, daca cuiva ii place si asa se simte bine, sa isi faca. Isi va da el/ea seama dupa daca a fost o alegere buna sau nu. Sigur de asta e tara cum e, din cauza persoanelor cu pieringuri, nu din cauza persoanelor inchuiate mintal ca tine.
NU este problema ta ce decid sa fac eu cu, corpul meu, iar daca nu ai un raspuns la intrebarea mea (in speacial la cea legata de gaurile de cercei) te poftesc sa pleci
Cauta la saloane de tatuat din orasul tau. De obicei fac si piercinguri contra cost in diferite zone.
Ma nene, da de unde stii tu ca 80% e adus din USA? Eu stiu ca in mare parte drogurile pleaca din America de Sud spre USA si cele ce pleaca spre Europa pe vaporea direct din America de Sud, nu din USA. Pe langa asta albanezii is cei mai mari producatori din Europa, de unde stii ca nu vine si de acolo? Le stii tu pe toate!
E alegerea ta cum vrei sa fii! dar sa stii ca poti sa fii o persoana foarte inteligenta si cu un piercing, ca nu-ti afecteaza neuronii, deci la ce afirmatii faci, inteligenta ta mi-a fost demonstrata.
Ce rezistenta sa organizezi? Ca daca vor americanii sa intre peste noi suntem pa cat de 'pregatiti' am fi. Eu sunt constient ca suntem furati si americanii is niste hoti mari, aici sunt de acord cu tine, dar ce spui tu in rest nu are niciun sens.
Georgian1992 întreabă: