| Andreea_5313 a întrebat:

Uneori ma gandesc sa renunt la machiaj.am 15 ani.laughingMi-e greu, am investit mult in ele. Voi ce ziceti? Folositi cosmetice?

Răspuns Câştigător
| Jadis a răspuns:

Pai la varsta ta eu zic sa folosesti machiaj numai daca este neaparat necesar. De exemplu ai niste cosuri care nu vrei sa le arati de nici o culoare, atunci e normal sa folosesti machiaj. Sau daca te duci la o petrecere, atunci da folosesti, dar in cantitati mici. Daca ai genele mici si vrei sa ti se ascunda acest defect, atunci foloseste rimelul (dar doar putin). Fiecare fata are nevoie de machiaj dar in cantitati mici. Eu nu zic sa renunti la ele. Foloseste doar fondul de ten pe o portiune a fetei unde ai cosuri, luciul de buze (obligatoriu laughing ) si rimelul daca ai genele mici. Eu zic fardurile sa le lasi la o parte, sau machiajul strident, sau creioanele de ochi. Alea doar la petrecere. Nu uita ca o fata e mai frumoasa naturala. Iti dau un sfat sa folosesti mai putin machiaj. Nu trebuie sa renunti la el. Doar suntem fete big grin

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu zic sa renunti
acum nu-ti dai seama, dar mai tarziu fata ta va fi ai imbatranita,...

| DoArEu_1080 a răspuns:

Lasa-te fata de machiaje. La 20 ani ai sa arati ca o baba puturoasa.

| BlueEyes_2305 a răspuns:

Te cred machiajele sunt costisitoare dar uneori e cam naspa sa iti obisnuiesti fata cu;; chimicale;;. Se spune ca Dumnezeu ne-a lasat asa cum a considerat El ca ne sta cel mai bine, si ca noi doar ne pocim.Eu folosesc rimel, creion de ochi, pudra si fard mai rar dar luciu de buze mereu.Parearea mea e sa nu renunti de tot la machiaj dar incearca sa nu il folosesti asa des pentru ca nu aduce nici un beneficiu folosirea lui in timp.si in privinta investitiei ce sa zic, daca chiar vrei sa renunti la unele cosmetice poti sa le vinzi. Te pup si sper ca te-am ajutat macar uj pic:*:*

| foreverANDaDAY a răspuns:

Daca te-ai apucat deja acum e greu sa renunti.Depinde de cat timp il folosesti...Eu ma 17 ani si ma dau cu o crema de fata foarte buna dar nu ma machezi doar uneori ceva pentru buze

| SteffishoOr a răspuns:

Sincer, la 15 ani foloseam cosmeticele doar cand mergeam undeva, gen in club(imi pare putin rau ca am mers de la varsta aia) si nu foarte mult. Putin dermatograf, poate un rimel, uneori putin fard.Acum, folosesc mai des fondul de ten si rimelul(dar nu zilnic) si mai rar fard sau dermatograf. ai putea incerca sa le folosesti mai rar.La scoala merge doar un rimel.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Depinde cat de mult te machezi si cum.Eu zic ca la 15 ani e de-ajuns un gloss, mascara sau amandoua... eventual daca mergi la vreun party atunci poti aplica farduri.
Daca vrei sa renunti, le poti dona cuiva care vrea dar nu are bani.happy

| ZUzulikii a răspuns:

Eu da folosesc...