Buna!
De obicei e de vina materialul din care e facut pieptanele, cel mai des intalnit fiind probabil plasticul.Incearca sa il piepteni cu o perie de lemn cu peri naturali.E un pic mai scumpa dar e de calitate.Am vazut la Avon ceva in genul cu 19.99 lei(e vorba de peria Advanced Tehniques).Am comandat si eu si sunt foarte multumita.Recomandabil ar fi sa o cureti macar o data pe saptamana. Poti folosi de asemenea un sampon mai de calitate, mie imi plac cele de la Herbal Essences.
Sper ca te-am ajutat.O zi frumoasa:*!
Si mie mi se intampla dar nu mereu si folosesc aceeasi perie si cateodata mi se electrizeaza si cateodata nu.nu stiu exact care ar fi motivul.
Periaza-ti parul cu un pieptene sau cu o perie cui dintii de lemn si foloseste balsam de par.
Buna!
De obicei e de vina materialul din care e facut pieptanele, cel mai des intalnit fiind probabil plasticul.Incearca sa il piepteni cu o perie de lemn cu peri naturali.E un pic mai scumpa dar e de calitate.Am vazut la Avon ceva in genul cu 19.99 lei(e vorba de peria Advanced Tehniques).Am comandat si eu si sunt foarte multumita.Recomandabil ar fi sa o cureti macar o data pe saptamana. Poti folosi de asemenea un sampon mai de calitate, mie imi plac cele de la Herbal Essences.
Sper ca te-am ajutat.O zi frumoasa:*!
Si eu am probleme iarna cu electrizarea parului. Intr-o vreme nici nu mai purtam niciun fel de caciuli pe cap, pentru ca, atunci cand le dadeam jos, aveam un par de groaza. Pe mine m-a ajutat si balsamul de par mult. Plus ca eu nu-mi periez parul foarte mult (oricum, nu are foarte mult volum si, daca il periez, mai mult se pleosteste). Daca il periez mult, imediat se electrizeaza.
Parul se electrizeaza si asa deoarece este o forta de frecare deci si mie mi se electrizeaza parul incearca de exemplu sa perrii cu o perie cu dinti rari de sus in jos foarte incet :p
Si voi sunteti frumoase , LUMIGAN te ajuta sa ai cele mai frumoase gene:densitate si lungime,colorit intens.Va invitam pe websit: http://www.lumiganlatisse.co.cc/ .