Eu am avut unghiile verzi si albastre toata vara! Insa acum 5 minute le-am sters, le-am taiat frumos si mi le-am dat cu lac de unghii transparent. O floricica pe unghia de la degetul mare si atat! Sincer in primul an trebuie sa tragi cel mai mult. Sa dai o impresie buna ca na.Profii astia sunt si rar mai intalnesti o profa care are gustul tau. Trebuie sa le faci pe plac babetelor ca dupa aia poti sa vi cum vrei daca esti eleva buna. Poti sa tragi cat ai trage in a10a daca din a9a nu te-au vazut cu ochii buni. Noua ne plac unghiile verzi dar lor nu. Deci trebuie sa rezisiti putin facandu-le pe plac. Macar primul semestru. Sper ca nu te-ai suparat, dar chiar nu e o idee buna. Parerea mea! Un an nou scolar mai bun >
Da. Mai bine dă-te cu un lac transparent sau cu roz deschis, bombon, dacă ţii neapărat.
Bineinteles.ITI RECOMAND o manichiura french ori o oja sidefata alba, lacul de unghii, sau orice nuanta calda si nu aprinsa!
In prima zi de scoala merge foarte bine manichiura french, lacul de unghii sau sa fii data cu oja alba si un model de ex.niste labute negre mici.
SUCCES!
NUUU.
De ce e toata lumea asa disperata cand vine prima zi de scoala?!
daca te simti tu bine cu unghiile verzi, fa-le verzi, cui nu ii convine sa nu se uite la ele
Oricum creaza o impresie proasta, nu te supara.
Mai bine French Manicure, e mult mai OK.
Daaa.incearca ceva m-a placut la prima vedere, doar nu ai vrea sa fi perceputa altfel nu?
Da.ar creea o prima impresie cam proasta!
Da-te cu un lac transpartent sau o culoare deschisa dar nu prea exagerata!
Bafta!
Cred ca profii nu or sa fie de acord cu asta
adica nu o sa le convina
chiar asa, mai bine foloseste lac transparent
Eu cred ca un lac ar fi mult mai frumos sau acum depinde daca ai unghiile mai mari poti sa incerci un roz mat sau chiar crem:d
De ce nu încerci clasicul lac de unghii? Este cel mai potrivit pentru şcoala, verdele îl poţi "purta" în vacanţe sau în timpul liber, dar nu la şcoala şi crede-mă că nu te va admira nimeni de la şcoala când te va vedea cu unghii ţipătoare!
Succes!
Depinde cu ce vrei sa-l asortezi, dar mie mi se pare cam prea strident...
Nu ar avea de ce sa creeze o impresie proasta. dar nu e ok in prima zi sa apari cu unghiile verzi, fa'ti o manichiura frantuzeasca, sau da`te cu un roz deschis, un portocaliu deschis.Succes la liceu!
Nu e o alegere inspirata. Daca tii neaparat sa-ti faci unghiile, opteaza pentru un lac transparent sau oja roz deschis(ceva in genul: http://amelie.ro/wp-content/uploads/2009/03/nail_polish_drop1.jpg )sau o alta culoare discreta, sa nu iasa in evidenta.
MaryMaria333 întreabă: