anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unghii negre, pro sau contra? Motivati raspunsul.

Răspuns Câştigător
| AdinaCrissa a răspuns:

Hm...contra
De ce? Pentru ca nu mi se pare deloc feminina aceasta culoare pe unghii. Nu m-am dat in viata mea cu negru pe unghii, pentru ca nu imi place deloc. Nu e feminim. Prefer stilul elegant. O oja roz pal, alb sidefat, rosu sau manichiura frantuzeasca, dau o nota de feminitate, cel putin asa cred eu. Mi se pare putin emo si foarte dur negrul pe unghii.
Deci sunt contra!
Asta e...
P.S. Nu ma judecati. E doar parerea mea.
Te-am pupatkiss dar tu ce crezi despre unghiile negre?happy

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt excentrice, nu are treabă cu stilul emo, și eu am folosit o astfel de nuanță.
Mi-a plăcut!
Pa, pa.

| anutza a răspuns:

Se poarta desi unii considera ca sunt emo.
Mie imi plac.

| Angiutssa a răspuns:

Clar pro.De ce? Pentru ca arata genial.Mai ales cand unghiile sunt scurte.In schimb sunt total contra albului/rozului sidefat.
Te invit sa faci o comparatie rapida:
http://2threads.com/wp-content/uploads/img/blog/blacknailpolish.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2736/4170334013_146fe98e2b.jpg

| Paulla a răspuns:

Pro. Pentru ca imi plac, nu am nevoie de alt motiv. Nu da doi bani pe ce spun ceilalti, important e ce iti place tie nu lor.

| pwp a răspuns:

Pro pentru ca negrul e mereu la moda

| Meryem027 a răspuns:

Hmm,nu sunt nici pro, dar nici contra. Depinde de fiecare persoana.Eu personal prefer ceva mai finut, mai feminin. happy Insa daca vad o tipa cu unghii negre si ii sta bine, e ok.

| Anonim69 a răspuns:

Prooooooooo,proooooooo! Fiindca le am negre acum,si pot,si am, si vreau, si suntem cei mai tari!blushing

| AngieT a răspuns:

Cand eram pustoaica eram inebunita dupa unghiile negre. mi se parea ca aratau genial. partea proasta e ca dupa ce am trecut de 19-20 m-am inclinat spre ceva muult mai feminin happy fiecare perioada cu caracteristicile ei. profita de ea! pupici >big grin

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Pro. Sincer, mie imi plac si nu prea imi dau seama de ce sa nu le porti. Adica unele isi fac unghiile si cacaniu in dungi si nu le zic nimic. Mie sincer imi plac. Sunt pro.

| Mădu_1945 a răspuns:

Normal ca sunt pro.De cethinking pentru ca si eu le port.Adica imi plac mai mult culorile de genu negru, albastrulove struck, gri.Decat roz, rosu si chestii de genuchatterbox.

| Dιєиυтzα a răspuns:

[Pro]Negrul arată rock.ul din tine, dar dacă ești mai "năzdrăvană" și-ți place să te distrezi cu amicii tăi, poartă-l, dar dacă ești mai feminină, îți sugerez să nu.

| Bebiitzsa a răspuns:

Arata destul de tare deci DA happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@AdinaCrissa, exact ce ai zis tu. happy Un accent destul de evident pentru un stil feminin. Bineinteles ca atunci cand vreau sa optez pentru o tinuta glam-rock doar cu doua elemente rock, unghiile negre ar fi o solutie foarte buna.
Dar ca si tine optez pentru nuante pudrate, mai ales cand sunt la scoala. Inafara scolii prefer si un gri sobolan sau manichiuri mai colorate, gen animal print.

| anutza_6872 a răspuns:

Contra pentru ca nu mi se pare o culoare care sa arate feminitatea din tine...asta e parerea mea
si pana la urma nu este frumos ce e la moda este frumos ce imi place miebig grin

| Sksxsag a răspuns:

Pro,normal>:d

| Kdtuh a răspuns:

Proo --xaxaxxx, sta la orice haina, sau stil! si imi plaaac )))

| ElenaDianaa a răspuns:

Pro

Întrebări similare