| DianaDiaa a întrebat:

Unguentul de galbenele este bun si pentru cosuri? mi-am luat initial pentru o iritatie pe maini(reactie adversa la zinnat).

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Da,unguentul de galbenele este bun in general pentru mai toate formele de acnee, indeobi pentru forma usoara de acnee.Este emolient, cicatrizant, antibacterian, antiseptic.Mai este bun si pentru arsuri solare, intepaturi de insecte, micoze interdigitale, varicela, hemoroizi si degeraturi.La fel de bun este si unguentul cu musetel, tataneasa, iar in combinatie, adica cele 3 ingrediente (tataneasa, musetel, galbenele) are dublu efect.

Sper sa-ti fi fost cumva de ajutor. Pupici.

6 răspunsuri:
| uca_1023 a răspuns:

Ti-as putea recomanda ceva si mai bunbig grin tinctura de propolis!big grin antiseptic mai bun nu exista, si vindeca frumos, fara semne, cosul se retrage in nici doua zile, ramane un mic punct aspru care cade in alte doua zilebig grin e buna sa o pui si pe bataturibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da,este bun si pentru cosuri.
Te pup!

| elenushcris15 a răspuns:

Da este foarte bun!

| Lavinici0 a răspuns:

Din cate stiu eu acest unguent este bun pentru calmarea tenului la fel ca si crema de galbenelehappy nu-ti trec cosurile..si eu am cosuri si am incercat multe creme si degeaba acum urmez un tratament cu pastile big grin

| DianaDiaa explică (pentru Lavinici0):

Nu am nevoie de tratament, eu am asa cate unu cand imi vine. imi apar pe frunte si mai e cate unu mai mare (dar nu rosu )