| AlExAnDrAyO a întrebat:

Unii din prieteni mei imi reproseaza ca nu ma imbrac ca ei. Zic ca nu sunt la moda desi ma imbrac cu lucruri destul de cool. C e sa fac? Sa ma imbrac si eu la fel?

5 răspunsuri:
| Llillium a răspuns:

Pastreaza-ti propriul stil! Nu spun ca este ceva gresit sa mai iei idei si de la altii, insa cel mai importnat este sa te simti bine in pielea ta! De ce sa te simti prost cu ceva care nu-ti convine, ceva impus de ceilalti, cand tu pur si simplu te poti simti bine asa cum esti, cu vestimentatia care iti place tie.Parerea mea este ca ar trebui sa fii in continuare tu si sa-ti pastrezi propriul stil vestimentar.Alegerea,totusi,iti apartine!

| ღNameღ a răspuns:

NICI GAND, fi diferita, ei zic asta sa te faca sa te simti prost, fi tu insati, invidiosii aia nu o sa stie cu cine sau pus, succes

| Haaaa a răspuns:

Frate fiecare are gusturile lui...cineva nu te poate obliga sa te imbraci ca el.Imbracamintea este una dintre deosebirile dintre noi. Daca nu le place e problema lor deoarece daca unul dintre ei va veni odata numai in chiloti trebuie sa vii si tu asa? Fiecare are gusturile lui si daca nu te accepta asa inseamna ca nu merita sa iti fie prieteni. Un prieten te ajuta nu te obliga sa fii ca el!

| LoveIsMyDrug a răspuns:

No way! De ce sa te imbraci ca ei?! Pastreaza-ti stilul tau vestimentar!
Doar nu vrei sa fiti copi la xerox...
Imbraca-te cum iti place tie si in ce te simti in largul tau
Ai incredere in tine si totul e okwinking
Nu le baga in seama reprosurile acestea...cine stie? Poate fac asta din invidie.
kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello, Paltoanele military sunt ideale pentru cizmele de cauciuc sau bocanci. De asemenea am auzit ca se poarte dantela si catifeaua deci probabil se promoveaza stilul feminin anul acesta. Eu am gasit un site foarte dragut cu stiluri trendy: www.diva-style.ro

Întrebări similare