Epileaza-te cu ceara! putin dureros dar eficient! mai bine decat cu epilatorul! te ustura 10 secunde si gata! eu asa ma epilez! nu-ti fie teama! dupa ce te epilezi vei realiza ca merita! o sa ai niste picioare foarte fine! aaa! inca ceva! nu cumva sa folosesti bic pentru. ca radacina firului de par se va ingrosa! funda? vot?
Dacă tu vrei să scapi de acest complex, cea mai bună varianta este epilarea. Pentru început este recomandat să mergi la un salon de cosmetică, unde operațiunea este rapidă și nu ai nici măcar timp să spui "au!"
Este o soluție să te faci și singură cu benzi epilatoare, dar există o tehnică:
- benzile se încălzesc între palme pănă când ceara se moaie
- se aplică în sensul creșterii firelor de păr și se presează bine
- se smulg în sens invers creșterii firelor de păr și, atenție banda se smulge paralel cu suprafața epilată, dacă tragi în sus este mai dureros.
Cu timpul capeți dexteritate și nu mai este atât de complicat, poți achiziționa un epilator electric, dar pentru început, o sedință două la cosmetica sunt recomandate. Să nu încerci cu cremă epilatoare sau cu lama, aceste metode indesesc firul de păr și îi îngroașă rădăcina.
Mari succese și o zi cu zâmbet să ai!
Mai cu ceara doare si eu nu suport sa ma doara...
Cel mai bine e ca veet adica ca biguu. dureaza foarte putin si nu te doare absolut deloc.singurul dejavantaj este ca daca te faci ca el o sa ti se indese.si vara o sa trebuiasca sa te tot faci
dar dureaza foarte putin si nu simti absolut nimic
Bafta!
E bine sa te epilez, eu o fac de la 10 ani, si acum am 11, cu ceara e foarte eficient,e putin dureros,dar asa trebuie,radacina iese.Dar poate ai auzit ca nu e bine sa te epilez de la varsta mea, dar ideea e ca inainte oamenii se dezvoltau mai greu, dar acum lucrurile s-au mai schimbat... Sper ca e-am ajutat
Eu ma epilez de la 10 ani, din cauza excesului de par de pe picioare si maine, dar sa stii.am inceput sa ma epilez pe piciaore cu aparatul special,apoi am vazut ca doare asa ca am apelat la vestitul big, ce mi-a asprit pilea, acum folosesc ceara.Prima data m-am dat cu ceara la 12 ani, la un salon, nu m-a durut.deci incearca! Funda?
Da si eu am tot 12 ani. Poti sa te epilezi cu crema.Deci dai crema si sti ala lama aia cu ce te barberesti? no iei aia si dai incet pe par dupa ce ai dat cu crema!
ATENTIE:daca nu poti roag-o pe mama ta
ATENTIE:citeste instrunctiunile de pe crema
Daca te epilezi sa te epilezi de la genunchi in jos
Si te poti epila cu crema depilatoare, ceara etc.
Ar fii mai bine sa iti intrebi mama mai intai
Si poti sa iei si de la ea sfaturi