| Asdffd a întrebat:

Urgent! Cum pot asorta un lant cu bufnita cu ce tricou?puppy dog eyes nu stiuuuu.va rogpuppy dog eyes!?

8 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Cu un tricou negru sau alb

| MissGinger a răspuns:

Il poti asorta aproape cu orice trecou il scoate in evidentathinking eu una de obicei port tricouri simple sau cu dungi subtiri, ca sa scoata lantul, respectiv pandantivul in evidentathinking

| 이벨 a răspuns:

File:///D:/2/New%20Folder/don%27t%20touch%20this/photoes/that%20sites/tumblr_llqt7dlxuZ1qbugsho1_500.jpg

sau

file:///D:/2/New%20Folder/don%27t%20touch%20this/photoes/that%20sites/tumblr_lm0er7TbuK1qc6czfo1_500.jpg

Astea le-am gasit pe internet. Sunt foarte populare lantisoarele astea din cate vad (si cam scumpe) laughing

| cata0z a răspuns:

Am si eu un lant cu bufnita. Daca si al tau este lung, atunci sfatul meu ar fi sa il asortezi cu un maieu simplu, de o singura culoare [gen gri, negru, alb] de preferat mai decoltat sau un tricou tot asa poate sa aiba o croiala mai deosebita, dar sa fie intr-o singura culoare

| Asdffd explică:

@oOIsabellaOo al meu nu a fost foarte scump l'am luat din C&A cu 27 de lei si mai am unul de la Takko care l'am luat cu 29 lei.Sunt inebunita dupa elelove struck am si cercei(18 lei).Dar mi-am luat ieri cel de la C&A si nu stiu cu ce sa il mai asortez.M-am gandit cu un tricou maro.De la Takko.Dar nu am mai ajuns astazi, faza proasta este ca cealalt capat al orasului se afla Magazinulsad.Si nu mai stiu cum sa il asorteezlaughing.

| Shanellyne a răspuns:

Cu un tricou ff simplu!

| Ririru a răspuns:

Cu un tricou/maieu simplu, de preferat culoare alba. Dar ai grija sa nu fie "pana in gat", usor decoltat, lantul iti scoate in evidenta gatul si sanii.

| abriella a răspuns:

Poti purta o camasa, un top, daca vrei poti asorta si un sacou