Bună.
O perie cu dinți din lemn îți trebuie, renunță la îndreptat și uscat, alege o tunsoare lejeră fără să-l mai agresezi mereu și caută chiar șampon antielectrizare!
Pa, pa.
Si eu am problema asta ...sau ma rog AVEAM. Nu-l mai fa cu placa daca ai firul subtire . Se toceste [ nu stiu cum altfel sa ma exprim ] la varfuri si asta produce electrizarea. Eu nu mai folosesc placa, imi bag spuma in par si imi straluceste foarte tare , e super , are volum.
P.S : il ai dret cu spuma daca te dai cu ea [ spuma ] si te piepteni fara al usca . [ nu e sigur ca va merge.dar mie imi merge ]
Nu prea am inteles.
Ideea e ca cel mai mult se 'electrizeaza' din cauza intinsului.
Lasati `l o saptaman neintins si revino sa vedem cum arata :p.
Faci bine ca nu te usti cu feonul, da `daca il intinsi ii exact aceeasi chestie.
Bafta
Ia-ti din kaufland sampon cu balsam herbal esences si nu se va mai electriza nu este din cauza pieptenelui
Buna! Eu iti recomand produsele de la SYOSS! Sunt FOARTE bune(iti zic din experienta) Incearca SYOSS Smooth Relax! * Îngrijire profesională anti-electrizare
* Netezeşte şi îndreaptă părul
* Conferă strălucire fascinantă
Este foarte bun. Aceeasi problema o am si eu si am folosit si samponul si balsamul si au dat rezultate! :*
Poi pentru volum ar fi bun samponul syoss (special pentru volum), a si app daca folosesti pieptanul mult se formeaza electricitate statica, deci sa se electrizeaza ( orice pieptan ai folosi).
Pai incearca cu spuma ca sa nu ati mai stea umflat dar nu prea multa ca dupa aia o sati stea lins.Parerea mea cel putin eu asa fac :d