| IateyourCookie a întrebat:

URGENT. Funda. Am niste cosuri oribile pe nas si ieri le-am stors si acum s-a facut cojita si sunt ff rostii si urate si maine incepem scoala si nu vreau sa ma duc asa, iar eu nu folosesc fond de ten sau alte minunatii din astea. Deci intrebarea e: Ceva remedii la indemana care sa le prepar acum sa le aplic pe cosuri ca sa imi treaca pana maine.PROMIT FUNDA. Va rog ajutati-ma. thx

Răspuns Câştigător
| xgeanina a răspuns:

Si eu am facut la fel blushing si mi s-a facut coaja si mi sa inrosit nasul happy si m-am dus la scoala asa laughing nu poate sa-ti treaca pana maine incearca sa pui aspirina in apa si te dai pe fata sau daca nu vrei neaparat sa te duci asa date cu fond de ten ca sa nu ti se vada ca n-are nimic oh go on

6 răspunsuri:
| Mentaaaaa a răspuns:

...nu prea poti sa folosesti nimic laughing daca le.ai stors pana la sange normal ca ti.au facut corjite.nu mori daca folosesti o data fond de ten

| alyna a răspuns:

Incearca Zineryt, pentru mine a mers, am scapat de cosuri!
Bafta!

| MedeeaAndree a răspuns:

Pai problema e ca nu krd ca exista vreun remediu pe care sa.l folosesti ca sa.ti treaca pana maine. eu folosesc un gel de la nivea(nivea visage young)previne aparitia cosurilor si punctelor negre si ca sa.ti treka nu stiu folosete crema de fata(krd)

| kimora_8189 a răspuns:

Pune o aspirina simpla intr o canita cu putina apa si asteapta pana se face ca o pasta. aplica pasta respectiva pe zona afectata si lasa 15 minute. la mine are efect garantat

| Leigh00Anne a răspuns:

Inceraca cu ceai de galbenele. tamponeaza zona`cu un disc demachiant. am avut si eu o problema de genu si mi-a calmat pielea imediat.:]

| Leigh00Anne a răspuns:

Inceraca cu ceai de galbenele. Tamponeaza zona`cu un disc demachiant. Am avut si eu o problema de genu si mi-a calmat pielea imediat.:]