Si eu am facut la fel si mi s-a facut coaja si mi sa inrosit nasul si m-am dus la scoala asa nu poate sa-ti treaca pana maine incearca sa pui aspirina in apa si te dai pe fata sau daca nu vrei neaparat sa te duci asa date cu fond de ten ca sa nu ti se vada ca n-are nimic
...nu prea poti sa folosesti nimic daca le.ai stors pana la sange normal ca ti.au facut corjite.nu mori daca folosesti o data fond de ten
Pai problema e ca nu krd ca exista vreun remediu pe care sa.l folosesti ca sa.ti treaca pana maine. eu folosesc un gel de la nivea(nivea visage young)previne aparitia cosurilor si punctelor negre si ca sa.ti treka nu stiu folosete crema de fata(krd)
Pune o aspirina simpla intr o canita cu putina apa si asteapta pana se face ca o pasta. aplica pasta respectiva pe zona afectata si lasa 15 minute. la mine are efect garantat
Inceraca cu ceai de galbenele. tamponeaza zona`cu un disc demachiant. am avut si eu o problema de genu si mi-a calmat pielea imediat.:]
Inceraca cu ceai de galbenele. Tamponeaza zona`cu un disc demachiant. Am avut si eu o problema de genu si mi-a calmat pielea imediat.:]
DaciaRomania întreabă: