| Adusca a întrebat:

URGENT! FUNDA!
Vreau să-mi fac o şuviţa sau mai multe. Dar nu vreau să fie permanent şi nici foarte complicat. Totuşi să arate bine. Deci ce ar trebui să folosesc, cum şi ce culoare mi s-ar potrivi?
P.S. Am părul castaniu uşor închis şi ochii verzi, dacă vă ajută.

Răspuns Câştigător
| lariistyles69 a răspuns:

Poti folosi nuantator care tine 10-12 spalari, sampon colorat gen mangeta care tine 6-8 spalari sau spray de colorat par, care se duce la prima spalare, dar se ia pe haine si pe perna.[e mai mult pentru petreceri]. funda daca am fost de folos.

| Adusca explică (pentru lariistyles69):

Mersii că mi-ai zis de spray! Că voiam să dau comandă. Thank You! Dar de unde pot cumpăra Şampon colorat Magenta?

| lariistyles69 a răspuns (pentru Adusca):

Eu am gasit la DM.

7 răspunsuri:
| SaraMaria779 a răspuns:

Poti sa folosesti albastru de metil sau violet de gentiana.Se gasesc in farmacii si nu sunt daunatoare si se duc dupa cateva spalari.Insa ca sa nu iti patezi hainele sau sa iti ramana culoarea noaptea pe perna, pui intr-un pahar putin albastru de metil sau violet de gentiana si diluezi cu putina apa, Iti faci suvite, pe care apoi le usuci cu feonul ca sa intre culoarea in par si dupa te speli pe cap.In felul asta nici daca te prinde ploaia nu o sa iti ramana culoarea pe haine.Eu am parul cam ca al tau si albastrul de metil il folosesc mereu, iese super culoarea.

| Andreea_Scarlat_1985 a răspuns:

Poti sa folosesti sampon colorant de la moving. se gaseste in magazinele DM si se duce dupa cateva spalari. incearca intai culori tari precum magenta ca sa fii sigura ca prinde.

| Adusca explică (pentru Andreea_Scarlat_1985):

Şi de unde aş putea să cumpăr?

| Andreea_Scarlat_1985 a răspuns (pentru Adusca):

Din magazinele DM. sunt ca niste supermarketuri. Daca esti din Bucuresti, poti a incerci in cel de la unirea. Este chiar langa magazinul Manufacutura, pe cheiul Dambovitei. Samponul nu se ia pe haine. Eu m-am facut magenta si se vedea demential.

| Adusca explică (pentru Andreea_Scarlat_1985):

Nu sunt din Bucureşti. :<
Dar nu ştii un site pe net?