| Mihaa12 a întrebat:

[ URGENT :-s ] Hi! Ati fost vreodata la salon sa va faceti cu ceara in zona intimahee hee? Daca [ da ] cum e? [ se irita? se inroseste? doare? ...va fost rusine?hee hee | mie imi cam ehee hee | ]

MULTUMESC!

Va pup pe toti kiss.

Răspuns Câştigător
| nelanely a răspuns:

Nu te doare nu se inroseste si nu se irita iti recomand cu rusinea nu traiesti daca iti doresti ceva in viiata trebuie sa fi cu tupeu ce rusine doar nu furi vrei sa faci ceva frumos pe bani tai

4 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Indraznesc sa ii contrazic pe ceilalti si sa spun ca sunt contra epilarii inghinale la salon phbbbbt.De ce? Pentru ca mi se pare o absurditate,ca in zilele noastre,sa ai atat de multe figuri pe cap incat sa te duci la salon.Dar singura nu poti sa te faci?
Te mai duci la salon pentru epilarea la subrat pentru ca daca te faci singura se vede urat,pe picioare,pe brate dar inghinal?
Fa`te cu ceara acasa, cu crema depilatoare, cu lama de ras straight face.Ce stam sa ne complicam atat viata?

| N_7736 a răspuns:

Rusine nu are de ce, ca alea de acolo au vazut si pasa mai ridiate decat ai tu, te asigur laughing))))))
cum sa fie, pe mine ma doare cu ceara.
de iritat si inrosit ce sa zic, asta difera de la persoana la persoana, eu nu am probleme cu iritatul nicaieri
:*

| Zom a răspuns:

Eu nu am incercat dar o prietena de-a mea se epileaza inghinal si mi-a zis ca primele dati a durut-o dar apoi s-a obisnuit si ca atunci cand a epilat-o a avut chiloti pe ea si pe lenga chilotei a pus ceara si ii ramanea o dunga subtire(de par)pe mijloc. Asta mi-a zis ea ca eu n-am habar cum ii de fapthappySper ca te-am ajutat:*

| freezy_1389 a răspuns:

Rusine iti e la inceput, dar o sa-ti treaca dupa ce te obisnuiesti. Exista varianta cu sau fara chilotei atunci cand "lucreaza". Daca folosesti ceara de unica folosinta, atunci o sa doara mai rau, se inroseste zona si chiar se invineteste. Eu iti recomand ceara traditionala. Iti ditala porii si iti calmeaza pielea. In plus, nici nu irita pielea atat de tare. Te doare de fiecare data, dar in timp, va deveni suportabil. Dar per total, efectele sunt durabile, e mult mai igienic si se merita tot efortul.