Cand nu stii unde se gaseste un obiectiv intr-un oras necunoscut, intreaba un TAXIMETRIST.
Ei cunosc cel mai bine locul, si au posibilitatea sa intrebe si de la colegi, prin statie radio sau dispecerat.
Am pus intrebarea in caz ca este cineva in Norvegia si stie. Sa stii ca sunt Si romani in Norvegia, pentru cultura ta generala. Dacă nu ai un raspuns la intrebare, nu te mai baga in seama aiurea.
In enebakk ala sunt vreo 10.000 oameni, poate 50 romani. Care crezi tu ca e șansă să fie pe TPU oamenii aia? Dar e ok nu ma bag, ma bucur ca ți au răspuns oamenii din Norvegia de pe TPU și acum știi răspunsul.
E bun Google-ul asta. Sa stii ca in apropiere de Enebakk mai sunt si alte orase, e exact ca in Romania, tu pui intrebarea din București și iti raspunde cineva din Timișoara. Ai prins ideea?
E ok, ma bucur ca ți a răspuns cineva și te a ajutat... A stai... Nu s-a întâmplat pentru ca am avut Eu dreptate
Lasă să ai tu dreptate, canta la alta masa, n-am mărunți sa iti dau.
In continuare, ma bucur enorm ca eu m-am inselat si tu in realitate ai primit raspunsul la care te asteptai de la niste oameni mai putini rai ca mine... a stai, tot nu s-a intampla inca.
Nu era mult mai simplu să cauți pe google decât să întrebi niște oameni care, în mare parte, nu au nici cea mai vagă idee?
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: