Categoric de culoarea piciorului.altfel ar fi prea mult negru.o sa arati super
Da poti folosi argintiu mai ales ca este un accesoriu la fel ca plicul. Dress negru categoric.
Eu zic sa-ti iei culoarea piciorului, Daca iti iei negrii nu arata bine fiind rochie neagra, pantofi negrii si apoi si cioprapi negrii? mai ales daca esti bruneta din punctul meu de vedere culoarea piciorului
Eu zic ca ar merge cei negri dar mai am un sfat: ai putea sa iti cumepri unii gri (dres)ca sa te asortezi cel mai bine :*
Eu te sfatuiesc sa-i lasi negri mi se par mult mai cool decat cei cuoarea piciorului mai ales ca acesti iti lungesc piciorul si il subtiaza si imi plac mult plicul si esarfa argintie bafta
Hei! . Poti alege un dres negru. dar sa fie foarte subtzire, adica sa se vada pielea .NU lua gen colant foarte gros, va arata groaznic. Poti lua si dres culoarea piciorului, care va merge minunat, dar poti lua si un dres argintiu subtzire, care de fapt e cel mai indicat daca vrei un aspect cat mai frumos . Pana la urma alegi tu culoarea care ti se pare cea mai avantajoasa. Eu, personal, as opta pentru dres argintiu. Bafta!
Am experienta in chestii deastea...si te sfatuiesc sa iti iei negru deoarece ai iesi din tiparul acesta de negru si alrgintiu daca iti iei de culoarea piciorului.
măcheamăăăî întreabă: