| AddaSunnii a întrebat:

URGENT! Va rog mult, spuneti-mi ce remedii pot folosii impotriva parului gras [uns]. Va rog mult de tot!

5 răspunsuri:
| TomJerry a răspuns:

Dupa spalarea cu un sampon normal, spala-te cu un galbenus de ou apoi limpezeste parul cu apa calda, nu fierbinte.Prelungeste intervalul intre doua spalari cat poti de mult.Vei vedea razultatul peste trei, patru saptamani dar trebuie sa fii consecventa.Succes!
poti citi si aici cate ceva. http://www.topsanatate.ro/articol/remedii-pentru-parul-gras-21325.html
Bafta!

| Wut a răspuns:

Ai putea folosi sampoane de urzica...sunt bune pentru par gras...si trebuie sa il masezi usor, nici decum sa il freci atunci cand te speli pe cap happy

| miku0101 a răspuns:

Fixativ, descalcestete cu capul in jos! mult volum! dupa ce te speli pe cap cu orice sapoon., pune intr-un vas apa si otet obisnuit si clateste-te cu el. happy happy SUCCES! happy tongue

| Panteraa a răspuns:

Parul se ingrasa foarte repede mai ales daca e lung. iti recomand sa te speli de cel putin 2 ori pe saptamana cu sampon head and shoulders si nu o sa mai fie asa de gras. Eu asa am facut si a mers. Sper ca te-am ajutat.