Ia-ti de la farmacie gel pentru curatarea fetei de la iwostin purritin. Costa intre 25 -35 de lei(preturile difera de la farmacie la farmacie) si este foarte bun. Verisoara mea a folosit, nu am vazut-o vreo 2 saptamani iar cand am vazut-o a scapat de cosuri in proportie de 70-80 la suta. Ea are tenul foarte gras si avea acnee cam pe toata fata, am ramas socata cand am vazut-o :o...dar aparitia cosurilor tine si de alimentatie asa ca nu manca alimente foarte grase si bea macar 2 litri de apa pe zi. Dar si produsele pentru acnee de la vichy sunt destul de bune( pe astea le-a incercat o colega si sunt si ele foarte bune)
Si-ti mai apar cosuri dupa ce nu mai folosesti "iwostin purrin"?
Ei nu i-au mai aparut, dar si-a schimbat si alimentatia si a inceput sa faca sport...inainte manca foarte gras si nu prea facea sport decat ocazional, deci tine si de asta
Salut!
Nu e bine deloc sa le storci, adica acelea cu cap alb, care coc poate ca daca chair vrei neaparat stoarce-le, dar nu e neaparat.Si eu folosesc Eryfluid,dar nu este suficient.
Seara,inainte de culcare te speli pe fata cu un gel spumant de la Gerovital cu apa calduta(nici rece,dar nici fierbinte). Acest gel are rolul de a curata pielea de toate mizeriile adunate pe timpul zilei si astfel eviti sa apara mai multe cosuri ziua urmatoare. Apoi, te dai cu Eryfluid bine peste toata fata, dar sa insisti in locurile cu cosuri. Dupa ce te dai cu Eryfluid, ai nevoie de o crema, dar depinde de tipul tenului tau.Eu iti recomand firma La Roche Posay(see gaseste in farmacii),dar depinde daca ti-o poti permite. Daca ai imperfectiune pe fata, ca si mine, poti folosi Crema Effaclar Duo, dar poate poti folosi si Effaclar K(eventual intreaba la farmacie, care ti-ar fi mai potrivita).
Crema costa intre 60-70 de lei, cam asa.
Daca vrei, repeta "ritualul" acesta si dimineata, pentru ca sa iti treaca mai repede.
Eu aceste 3 lucruri le folosesc in fiecare seara si sunt multumita, dar depinde si de tenul tau.
Sa ai o zi faina:*!
Uite ce foloseste o prietena si merge si la mine. Deci seara te speli pe fata cu sapun. Dupa te dai cu o crema de corp hidratanta si dupa jumatate de ora/ o ora te dai cu alifie de galbenele.
Stiu ca e putin ciudat, dar ajuta maxim.
Si eu am patit! Mi-am dat cu o crema numita Tri-Derm Gel sau pasta, nu conteaza si mi-au disparut cateva cosuri ca prin minune. adica mi-am dat seara si a doua zii mi-au disparut aproape de tot! Costa decat 10 lei! Incearca! Funda?
Si cam cand ai folosit acest produs?
Daca a fost mai demult, acum mai ai cosuri?
Am folosit acum vreo luna si acum nu mai am!
La fel ca si tine si eu am aceasta problema de cateva saptamani! Am incercat multe multe creme..cred ca a, dat 300 de lei noi in saptamanile acestea pe creme si medicamente..am ajuns la argila, bitter romanesc si La Roche Posay Effaclar duo 60 lei costa. ..am zis ca este ultima crema pe care o mai cumpar. Uite, eu duc un stil de viata sanatos de ani de zile, fructe, legume, cereale, multa apa, sport zilnic si tot am cosuri.am consultat un medic si mi-a zis ca toti vom avea la un moment dat probleme cu acneea in aceasta viata! Deci, poate fi ceva temporar! Si eu am momente in care ma uit in oglinda si nu pot sa-mi explic cum zona T este plina de cosuri
Mentionez ca si eu imi storc cosurile si dupa tamponez zona cu apa oxigenata! Poate fi vreo infectie daca se coc mereu si nu le poti lasa asa!
Pai nu e bine sa le storci poti sa pui un cub de gheata peste ele apoi e bine sa te speli cu sapun, sa te hidratezi, sa folosesti o lotiune anticosuri. eu am de exemplu de la dacia plant(iti face fata mai verde dar e buna) poti sa iti faci masti de fata poti sa te dai cu lamaie pe fata si sa te speli cu malai. asa iti faci si fata mai "moale". totusi nu exagera... lasa-ti fata sa respire. si daca tot nu scapi de cosuri poti sa dai cu niste fond de ten. dar ar fi preferabil sa nu faci asta
Sunt trei pasi esentiali pentru un ten sanatos: curatare, exfoliere, hidratare. Curatarea zilnica se face dimineata si seara cu apa calduta si gel de curatare pentru ten, iar saptamanal, pentru o curatare in profunzime, fa o baie cu aburi, astfel: intr-un bol de marime medie pune un plic de ceai de musetel si unul de ceai verde(daca nu ai de amandoua, poti sa pui doar unul) peste care torni apa incalzita la aprox. 80grade(daca e mai mare, aburii te pot arde). te asezi cu fata deasupra bolului si iti acoperi capul cu un prosop. Dupa 10 min iti stergi fata cu un prosop curat si aplici o crema hidratanta. Exfolierea se face o data la 3-4 zile cu gel exfoliant sau, metoda mea preferata, cu un amestec obtinut din zat de cafea si ulei de masline. daca nu ai ulei de masline poti amesteca zatul cu gel de curatare pentru fata. hidratarea se face zilnic cu crema hidratanta aplicata pe tenul curat.pup
As sugera in loc de crema hidratanta ori crema de galbenele, ori o crema pe baza de produse naturale. Iti poti alege una din cremele de aici http://www.breslo.ro/Shop/lavandine am folosit din aceste produse si sunt excelente. Sunt doar din produse naturale si la fiecare produs scrie pentru ce este indicat.
Indicat ar fi sa nu folosesti gel de curatare, ci cel mai indicat este zatul de cafea, malai sau tarate. Dimineata dupa ce te cureti, iti poti da cu putin ulei de masline pe care il masezi bine si poti iesi din casa.