Bună.
Până acum nu, dar am cunoștințe care au cumpărat chiar haine de calitate la prețuri extrem de mici!
Pa, pa.
Deoarece mergeam pe linga si am vazuyt o rochie de la zara cu eticheta impachetata, asaaaaaa draguta.
Vai dragă dar zici că le i ei din gunoi, așa reacție ai.
Ai ceva cu mine?
Nu.
Ma bucur.
Ignor-o ca face pe interesanta.
Am vazut oricum am ignorat-o
Hahah astia 2 cu care te certi cam au dreptate, cred ca esti o "mare fitoasa" pardon, panarama care incearca sa faca pe diva pe aicea , ba ma lasi fetita, nu e o rusine sa iti iei haine de acolo, sau chiar sa primesti haine de la altii, mai ales daca nu ai posibilitati. Dăăă
Da o singura data mi-am luat o gecuta de piele de primavara foarte feminina si parea nou nouta singurul lucru care mi l-am luat
o vazusem in geam si mi-a placut ca de regula nu intru
Sincer nu... dar daca ar fi ceva acolo de care stiu ca am neaparata nevoie, sau as vedea in vitrina ceva frumos nu as ezita sa intru sa ma uit
Exact, ai dreptate, așa este.
De ce? ești prea orgolioasă?
Da mi-am cumpărat şi nu cred că este o ruşine. Dacă rochiţa de care spui arată ok, nu e pătată, decolorată, ruptă sau mai ştiu eu ce, iar magazinul pare unul serios şi cu cine ştie ce haine aiurea...cumpăr-o cu încredere.
Păi da, ce are? Găsești multe haine de calitate la second, din Germania, Italia anglia etc.
Mi-am luat odată o pereche de adidaşi din Mall cu 350 de lei şi m-au ţinut exact cât scria pe garanţie. Când vreau să îmi iau ceva de firmă mă duc la second-hand, nu mai dau banii pe replici şi stau liniştit că nu poartă şi altcineva exact ce port eu.
Pentru prinţesele care nu intră in second-hand, vă recomand să vă duceţi la muncă, poate aşa învăţaţi să preţuiţi ceea ce vi se oferă.
Da mi-am luat de mai multe ori deorece hainele care imi plac mie sunt greu de gasit si plus ca ma ia cu transpiratii cand vad pe cineva cu articole vestimentare ca ale mele.
Da, recomand cu caldura sa mergeti la magazinele sh din cartier, o sa fiti surprinsi de ce veti gasi. Se intampla sa gasiti haine de firma, la preturi foarte mici, unele chiar nepurtate.
Eu am ajuns din intamplare la un depozit din Bucuresti, am fost uimita de ce am gasit.
https://fullfashionhouse.ro/
Si la salajan am gasit un magazin sh specializat pe incaltaminte, mi-am luat o pereche de cizme din piele intoarsa, super faine
O nu mi se pare scarbos cand vezi un magazin care vinde un banal si simplu tricou la 2 lei la unele am vazut chiar un anunt gen : ORICE PRODUS 1 LEU!
Doamne, parcă aţi fi prinţese. :)
Sunt o groază de haine drăguţe pe internet, pe bloguri ale unor persoane ce nu mai vor acele haine, şi, în plus, le dau la un preţ mult mai mic ca în magazine: http://adesboutique.blogspot.com/, http://aniesshop.blogspot.com/.
Nu înţeleg de ce vi se pare atât de scârbos/inacceptabil/oripilant acest lucru.
@HappyCandy, te sfătuiesc să-ţi cumperi rochiţa:)
Da, ce e drept cu mai mult timp in urma dar mi-am luat si nu e o rusine. Inconvenientul e mirosul ala care persista mai mult timp. dar sunt persoane care pur si simplu si-au luat un lucru ce nu le mai place si il pun la vanzare, e un mijloc foarte eficient de a face economie
Pff nici nu ma tin minte de cate ori mi-am luat
cei cu asta?
macar sa ai haine sa te imbraci nu nu stiu ce haine scumpe
Eu cumpar... imi place foarte mult www.hainelecopiilor.ro,de acolo iau pentru copii foarte bune hainele si preturi foarte mici, sunt si unele noi. Iar pentru mine de la sh din oras.
anonim_4396 întreabă:
Andreeashine întreabă: