| publicname a întrebat:

V-ati indepartat/scos vreo alunita? Cat a costat? Este periculos?

4 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Te duci la medicul de familie si ii spui ca te deranjeaza o alunita, iti da trimitere la spital la dermatologie si acolo ti-o taie afara (iti face anestezie locala inainte). Trebuie mai intai sa te examineze si sa-ti faca biopsie sa vada ce fel de alunita este.
Nu stiu daca trebuie sa platesti ceva acum, nu stiu cum e legea cu asigurarea de sanatate si tot dar intr-o clinica privata te costa pana-n 400 ron.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am folosit rostopasca, am rupt o frunza cu codita si m-am dat cu sucul de la ea pe alunita( cu atentie ca pateaza). Am facut acest lucru de mai multe ori pe zi si in doua saptamani am scapat de ea s-a micsorat pana a disparut.

| MysticWayz a răspuns:

Eu nu mi-am scos, dar mama mea este asistenta si mi-a zis ca nu este bine sa inceri sa rupi/scoti alunitele deoarece poti face o boala m nu imi pot aminti numele boalei, desi mi-a zis ca este periculoasa! Sper ca te-am ajutat si cine stie, poate primesc o fundita! te pup

| siwel a răspuns:

Nu alunita mi-am scos, ci puncte de grasime de sub ochi. Costul: vreo 100 ron.
Depinde cum arata si de dimensiune si de locul unde e. In functie de asta va fi sau un caz chirurgical sau doar un caz de cosmetica. Deci neaparat sa vezi un medic. Daca e destul cosmetica, e stringent ca tipa/tipul care iti face operatia sa fii terminat cosmetica medicala si nu doar vreo tzoapa care a invatat din mers cosmetica.