| cocoshanell a întrebat:

v ati spalat vreodata parul fara sa folosoti sampon s au sapun?

14 răspunsuri:
| morena a răspuns:

Daah! In marea adriatica, in marea neagra, la strand!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar odata

| danyalexa a răspuns:

Nu dar este foarte tare...
Adica poti sa folosesti otet...etc...

| Ingerash a răspuns:

Da si dimineata m-am trezit cu el bat, nu iti recomand sa o faci

| Andreea_5313 a răspuns:

Daca ill speli asa atunci ramane tot uns pentru ca nu se curata murdaria.

| QuadruplePersonality a răspuns:

Oarecum. Atunci cand fac dus, normal ca mi se uda parul, deci asta ar insemna ca ma spal pe cap fara sapun happy

Dar nu ti se curata parul decat intr'o proportie foarte mica, il faci mai "fresh".

take care happy

| Meepo a răspuns:

Doar la garla cand eram mai mic laughing. Acasa n-as incerca. Incerc cu detergent de vase daca nu am sampon laughing)

| Denisa a răspuns:

Daca nu folosesti sapun sau sampon nu se mai numeste spalat. Eventual udat. Dahappy la strand.

| Bimboo123 a răspuns:

Dahappy

| βÚβÚ a răspuns:

Salut!

Da, nu chiar o data ci de 2-3 ori. O data s-a intamplat cand am fost cu verisorii la baraj si ne-am spalat, iar noi am uitat samponul acasa xD Alta data a fost cand eram acasa si am vrut sa imi fac repede baie si nu mai aveam timp sa ma spal si cu sampon si sa ma si limpezesc, insa parul ramasese la fel de murdar sad
Deci... concluzia e ca daca "speli" parul fara sampon sau sapun... el de fapt nu se spala! xD

Bye!

| mave a răspuns:

Da frate il spal in fiecare zi! atentie spalat nu udat fara sampon de aproximativ 3 ani si n-am nici o problema.
Folosesc sampon o data sau de 2 ori pe saptamana dupa caz, cand simt ca imi miroase parul a tutun.

| Biencush a răspuns:

Este un fel de spray la o firma de cosmetice, nu mai stiu care, ce degreseaza doar prin pulverizare si pieptanare

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca solutia asta http://crunchybetty.com/? p=2607, a folosit pentru 3 saptamani o solutie de bicarbonat de sodiu si otet de mere. Sau poti incerca un produs natural " nucile de sapun" sau nucile de spalat" din care se poate pregati o solutie lichida care poare fi folosita ca sampon sau sapun lichid.