8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și la ce să mă ajute?
Cunosc destule.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| DiazAndreea explică (pentru Legiuitoarea):

Abia l-am facut si este la inceput. toate spun ca stiu si de fapt dupa 2 sapt te intreaba din nou

| Legiuitoarea a răspuns (pentru DiazAndreea):

Bună.
Pentru început este bine structurat, dar mie nu-mi folosește.
Este loc și pentru mai bine. Nu mereu ești întrebată de aceleași persoane.
O zi reușită.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nici eu nu pot sa spun ca ma ajuta, dar sa stii ca e cam debandada pe acolo si in plus prezinti unele produse de care eu nu am mai auzit in viata mea si nici nu prea cred ca se gasesc in Romania.

| DiazAndreea explică (pentru KellyGreen):

Depinde ce produse folosesti, in Romania fetele folosesc cele mai populare de la L'OREAL sau alte firfme, dar iti spun 100% ca le gasesti in magazin. Intr-adevar cele de la Essence sunt mai noi, au aparut acum maxim 6 luni pe piata. dar exista. Cat despre produsele de la Deborah exista 100%. asta depinde din ce magazine cumperi tu produsele cosmetice

| AmanoYuno a răspuns:

Iti sugerez sa faci review-uri la produse naturale ca untul de shea sau cacao, ulei de jojoba sau migdale sau argan si din astea.
de asemenea poti pune si diverse tinute

| DiazAndreea explică (pentru AmanoYuno):

E despre produsele cosmetice deocamdata pun accent pe cele mai folosite, in continuare m-am gandit sa scriu despre sampoane si produse pentru indreptarea parului, creme depilatoare, deodorant, chestii folositoare

| AmanoYuno a răspuns (pentru DiazAndreea):

Daca inveti oamenii despre produse ai naturiste sau ceva ai sanatos e mult mai bine decat sa le spui despre chestii pline de chimicale