Abia l-am facut si este la inceput. toate spun ca stiu si de fapt dupa 2 sapt te intreaba din nou
Bună.
Pentru început este bine structurat, dar mie nu-mi folosește.
Este loc și pentru mai bine. Nu mereu ești întrebată de aceleași persoane.
O zi reușită.
Pa, pa.
Buna!
Nici eu nu pot sa spun ca ma ajuta, dar sa stii ca e cam debandada pe acolo si in plus prezinti unele produse de care eu nu am mai auzit in viata mea si nici nu prea cred ca se gasesc in Romania.
Depinde ce produse folosesti, in Romania fetele folosesc cele mai populare de la L'OREAL sau alte firfme, dar iti spun 100% ca le gasesti in magazin. Intr-adevar cele de la Essence sunt mai noi, au aparut acum maxim 6 luni pe piata. dar exista. Cat despre produsele de la Deborah exista 100%. asta depinde din ce magazine cumperi tu produsele cosmetice
Iti sugerez sa faci review-uri la produse naturale ca untul de shea sau cacao, ulei de jojoba sau migdale sau argan si din astea.
de asemenea poti pune si diverse tinute
E despre produsele cosmetice deocamdata pun accent pe cele mai folosite, in continuare m-am gandit sa scriu despre sampoane si produse pentru indreptarea parului, creme depilatoare, deodorant, chestii folositoare
Daca inveti oamenii despre produse ai naturiste sau ceva ai sanatos e mult mai bine decat sa le spui despre chestii pline de chimicale