Sincer? decat odata mi-am cumparat si eu un pulover(nu mi-am cumparat niciodata lenjerie intimasi sunt multumita de el.mai merg si eu si ma uit.sunt unele haine f frumoase si ieftine!
Poi. uneori. unele haine.sau incaltaminte nu sunt purtate mai deloc...de exemplu.azi,mama mia cumparat o pereche de patine cu 45. de lei decat sa dau vreo 90 mai bine asa.si sunt chiar bune
Hax0r pe bune?) chiar am ras... oricine-i tare intre patru pereti... si hainele sunt la fel toate desi eu nu mi-am luat de la second hands pentru ca nu pot sti ce boli de piele au avut ceilalti.asa sunt eu mai sensibila
Nu mi-as cumpara vreodata de la second hand [super haine].
Nu mi se pare o metoda prea igienica. :-s
Eu bluze gasesc cate ceva sau am vazut chiar si paltoane si nu aratau rau deloc, dar nu cumpar si lenjerie intima. :-s
Eu sunt pro second hand, mai ales pe criza asta.
Niciodata...incaltaminte sa nu va luati ca este neigienic si va alegeti cu o ciuperca
Eu nu port... dar n`am nimic cu cei care poarta
E criza. Si sunt unele haine destul de dragute.
Buna! Da. Nu suport oamenii care spun ca daca noi cumparam haine de la Second hand suntem... in multe feluri.
De cate ori am ocazia, mai trec printr-un magazin SH. Dar nu imi aleg orice carpitura, ci doar hainele care imi plac si cele care par mai noi... De exemplu maieute, tricouri, pantaloni, etc.
Insa iti dau un sfat! Sa nu cumperi niciodata lenjerie intima, incaltaminte, sosete/ciorapi, palarii. Oamenii care le-au detinut inaintea ta ar fi putut avea boli. Nu conteaza cat de mult le speli. In special lenjeria intima! sa stii ca nu este deloc igienic asta, chiar daca le speli la o temperatura foarte ridicata.
destiny11 întreabă:
Marius8888 întreabă: