| Cryssbest a întrebat:

Va imbracati musai "in ton cu moda" sau cautati pur si simplu o tinuta in care sa va simtiti bine? Argumentati.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

De multe ori cele doua se intersecteaza insa mereu caut sa ma simt in largul meu si sa nu par ceea ce nu sunt. Nu imi place sa ies in evidenta cu haine extravagante dar prefer sa nu par nici demodat.

8 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Imi place sa fiu in tendinte, dar hainele pe care le port trebuie sa imi si placa si sa ma simy bine in ele. Daca nu imi sta bine intr-o haina, sau nu ma simt comod sau nu-mi place, nu mi-o cumpar doar pentru a fi in ton cu moda.

| viatadecacatt a răspuns:

Nu vreau sa fiu considerata nici una care nu stie sa se imbrace, dar nu ma imbrac nici musai ca sa fiu in pas cu moda.Sunt intre si intre.Stiu sa ma imbrac si in acelasi timp sa ma simt binehappy.

| Vizitiul a răspuns:

Nu am fost niciodata in pas cu moda, nu am pus pe mine haine extravagante, sunt un om simplu si ma comport ca atare. Sunt de parere ca ceea ce conteaza se afla in cap si nu pe eticheta!

| Helene a răspuns:

Ma imbrac in general simplu.Adica nu imi place sa imi cumpar haine in fiecare zi.De ce imi place sa aleg o tinuta in care sa ma simt bine? Degeaba aleg o tinuta sport daca pe mine ma avantajaza cea office.Depinde si de corp, de statura.Si bineinteles, trebuie asortate toate hainele

| babygyrl a răspuns:

Si si. Si in ton cu moda sa lasi o impresie buna celor din jur dar si ceva in care sa te simti bine.

| e m i l y a răspuns:

Hm...eu ma simt bine in tinutele creative, in care se gasesc in acelasi timp elemente din mai multe stiluri si care nu e copiata. (dupa tinuta unei vedete de exemplu) Dar anyway...Nu ma imbrac gen anii 60laughing.

| nicol20 a răspuns:

Moda ti-o faci cum vrei tu cu te simti tu cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma imbrac cu tinute care sa-mi placa mie; care nu sunt nici demodate, dar nici ultimul racnet si care sa fie si cat de cat comode, pentru ca nu ma intereseaza moda si pentru ca, de cele mai multe ori, ceea ce este la moda nu pe gustul meuhee hee. Tu?batting eyelashes

Întrebări similare