| Serendipity17 a întrebat:

Va plac cizmele UGG? mie nu mi se par asa de frumoase... dar totusi am vazut ca sunt la moda.

10 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Nici mie nu mi se par asa frumoase imi plac doar 5%. Chiar daca sunt la moda.

| dedfgv a răspuns:

Depinde de model
http://images01.olx.ro/......GG-uri.jpg
asta nu-mi place dar asta parca e un pic mai misto
http://www.madone.ro/......Sorbet.jpg

:)

| dedfgv a răspuns:

@dienuka are dreptatehappy

| pwp a răspuns:

Mie imi plac!
fffoarte mult!
pa-pa!love struck

| AndyNyappy5 a răspuns:

Mie mi se par ca seama cu niste gandaci. nu`mi plac si nu le-as purta. totusi la unele persoane vin bine. imi plac cam 10%. happy si in plus eu niciodata nu am facut ce a zis moda... mi se pare aiurea. dar depinde de gusturi.

| aиdяaaa●• a răspuns:

Da au fost si sunt in tendintehee hee
Anul trecut nu prea ma dadea in vant dupa elelaughingAu inceput sa-mi placa din vara, chiar daca nu era timp de UGG la 40 de gradelaughingsi vreau sa-mi cumpar si eu o perechelove struck
Mi se pare ca se potrivesc la mai multe feluri de tinute, pot fi combinate cu mai multe piese vestimentare.
Singurul lucru neplacut, din cate am auzit e ca te uzi in elestraight faceDar oricum se vad destul de bine in picioare:*

| Anda_5509 a răspuns:

Anul trecut, cand erau f la moda, vedeam tot felul de persoane purtandu-le, chiar si barbati. Am zis ca nu o sa port niciodata pe strada papuci din aia de casa, dar toti apropiatii mei si au cumparat, si m au facut curioasa. Mi am achizitionat si eu o pereche(nu originali) si m am simtit ft bine cu ei, sunt usori si confortabili. Anul acesta mi am luat o pereche animal printlove struck. Abia astept sa se mai raceasca putin afara sa-i "conduc" laughing.

| cevazacelamineintorace a răspuns:

Cizmele UGG sunt intr-adevar la moda si imi plac cam 50%.

| Dienuka a răspuns:

Mie nu imi plac mai deloc, desi sunt comode si practice. In ceea ce priveste ce este la moda, in general tin cont, dar pana la un punct. Cel mai important este ceea ce ma avantajeaza. Daca s-ar pune moda pe primul plan, multi ar arata penibil pe strada.

| celmaitare a răspuns:

Da, sunt la moda si din cauza asta se poarta f mult. nu pot sa zic ca imi plac mult, dar sunt confortabile si f comode si se potrivesc binecu multe tinute. merg si pentru cand te imbraci cu pantaloni, si cu fuste sau cand pur si simplu iei un hanorac pentru tine la intamplare.

Întrebări similare