UGG-urile sunt,in opinia mea,cele mai geniale cizme inventate vreodate! Calduroase,la moda,moi, fine, iti scot in evidenta piciorul...eu am 3 perechi de UGG-uri.Ma fac pur si simplu sa ma simt mai bine,si sunt unul dintre putinele motive pentru care astept iarna( nu imi place sa le vad stand acolo,asteptand parca sa treaca vremea ).Pe timpul iernii,eu nu port alte cizme, decat la biserica unde am nevoie de ceva mai elegant(din lac), deci UGG-urile imi fac iarna mai frumoasa
Mie nu-mi plac deloc!
Cum puteti spune ca scot in evidenta piciorul?! Cred ca va referiti la modul negativ...pentru ca UGG-urile scurteaza optic piciorul si te fac sa pari mai scunda si uneori mai grasa. Plus ca arata ca niste papuci de casa folositi de eschimosi...iar de comode, pfff, nici nu mai zic! Cand se duce talpa intr-o parte, cum am vazut pe strada la unele fete, zici ca merg ca pinguinii). Gata, ma opresc!
O pereche de cizme elegante, peste genunchi, din piele intoarsa, cu putin toc sau platforma reprezinta o alegere mai inspirata, din punctul meu de vedere!
Si mie imi plac mult cizmele Ugg. Sunt comode, usoare, efect termoizolant, lasa piciorul sa respire (daca sunt purtati fara ciorapi), caldurosi iarna, moderni, dau un aer relaxant tinutei. Am 2 perechi pana acum, imi doresc o pereche crosetate: http://www.fiora.ro/cizme/cizme-australia-cardy-crosetate-bej.html :) pup
Mie sincer nu-mi plac acele cizme.Sunt oribile.Arata ca niste papuci de casa.As purta orice dar UGG uri nu. fundita?
Sunt ca papucii care mi dădea bunica iarna ! Nu sunt intersanti deloc. Până la urmă fiecare cu părerea lui nu?
Să ne dai fundiță pentru ce? Încă nu am înțeles de ce ne-ai da
În orice caz, să revenim la întrebare:da, le ador. Sora mea are o pereche și la anul îmi cumpăr și eu unele.Se poartă și din câte am înțeles sunt călduroase.De abia aștept!
CleopatraElena întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: