Fara suparare mie mi se par retardate si ciudate, de abi pot vb saracele nu stiu ce li se pare interesant in asta
Provoaca infectii si intra mancarea acolo si cand persoana imbatraneste gaura aia in limba va arata dezgustatoare.
Puţin îmi pasă de fetele care au pierce în limbă.
Iar în legătură cu piercing-urile, pot spune că îmi plac, dar nu mă prea fascinează.
Fara suparare dar eu nu le suport, nu este nimic tare in a avea pierce in limba, plus ca, cate-va luni abia daca vei putea sa mananci, ti se umfla limba abia poti sa vorbesti cate-va zile este foarte dureros! stiu 1 baiat care are de 5 ani si tot de atunci regreta acea decizie, acum tu faci ce vrei este corpul tau.
Piercing-urile uritzesc fata, mai ales pe limba, poate aparea si infectie de la ele. Socot ca ele sunt doar niste chestii scirboase!
Desi multi au impresia ca dau un aspect dur sau mai rau le pun ca accesori eu le consider o mizerie pe corp
mai devreme sau mai tarziu o sa va plictisiti de ele si nu stiu cat de repede se regenereaza locul in care il fac si probabil ramane semn... pentru totdeauna
anamariamj întreabă:
Mario1996 întreabă: