Sincer? NU nu imi plac deoarece sa iti povestesc. Am cumparat saptamana trecuta asa: un fond de ten 2 rujuri un fard de pleoape 1 pudra un gel de dus un rimeel un ceas si 4 perechi de cercei dintre toate doar rujurile mi-au placut, deoarece fondul de ten mi-a creeat probleme gravee si am luat un fond de ten fix pentru tenul meu. asa rimelul se curata foarte greu si cand ploua se scurge, cerceii si ceasul s-au innegrui totul e de PROASTA calitate eu te sfatuiesc sa iti cumperi produse de la vichy, sau de la farmacie dar NU de la ORIFLAME si AVON pentru ca. nu sunt bune parerea mea.PS mama e dermatolog si le-a testat sunt. sa nu mai zic, cum ok sper ca te-am ajutat si nu le folosii papa te ppup Multa sanatate!
Buna. iti propun un job. reprezentant/coordonator la giada rome sau ladys.daca te intereseaza,id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com si iti pot da mai multe detalii.
Nu,pentru că sunt ca şi expirate, pentru că se vînd greu şi la preţuri piperate.Iar parfumurile nu ţin deloc pe piele. Oriflam- nu e un brand.L-a ridicat Mony findcă a avut cap pe umeri!
ImiPlacFluturii întreabă:
DaciaRomania întreabă: