Imi plac roscatele cu parul scurt de obicei. Dar nu conteaza doar parul in alegerea unei femei. Cand aleg o femeie e un proces complex. Tine de mai multe lucruri.
Daca te referi la roscatele naturale, atunci raspunsul e nu.Nu-mi place pielea lor alba (translucida) plina de pistrui, ochii de obicei verzi spalaciti, si parul morcov.Sunt interesante asa ca aspect, caci pe oriunde mergi vezi doar satene cu ochi caprui.
Mie una sincer mi-ar fi placut sa fiu roshcata natural pentru ca sunt rare si par asa...mai speciale
DAA :x
http://www.revistalook.ro/......8_250_.jpg
O sa ma fac si eu de curand asa.
Cum sa nu? Cele naturale si frumoase. Poate 1% din cele ce folosesc cu bun gust o nuanta, dar ele nu sunt roscate.
Aaa si sunt roscata natural ...nu am pistrui si am ochii caprui ...si cateodata verzi .
Buna.Am o colega roscata, careia ii sta foarte bine . In general, imi plac cateva nuante de roscat.
Fiecare culoare de par e frumoasa, si speciala-imi plac si roscatele celea tunse gen bob scuert cu parul drept`si un zambet mortal sunt -frumoase...Nu sunt preferatele mele dar sunt mai neobisnuite`
Si eu sunt roscata. si ma mandresc :X. sunt din nastere ...nu am pistrui. am ochii mari caprui/negri :d
Mie sincerc numi plac roscatele, din cate stiu majoritatea curvelor sunt roscate.Imi plac fetele cu parul blond natural ca al meu::X, castaniu.
Nu, le urasc si niciodata nu ma voi casatori cu o roscata. In schimb imi plac satenele si ma voi casatori cu o satena!
Sunt dragute nu conteaza culoarea parului mai...conteaza si aspectul fizic dar mai mult personalitatea si creierul
Daca au peste 40 de ani. Bineinteles vorbesc de parul vospit. In schimb daca este natural depinde de cum ii sta, ca o precizare: mi se par aiurea, superficiale, nemultumite cu ele insele si neadaptate fetele tinere care isi vopsesc parul.
Eheeee... daca ati sti ce profa de romana roscata am eu... v-ati schimba parerea despre ele astia care ziceti ca nu va plac