| Rose_2860 a întrebat:

Va place Britney Spears?
http://www.divercitycafe.ro/......itney4.jpg

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Britney spears este una din cantaretele mele preferate. Mereu a avut un loc special in inima mea. Ascultati Lucky si vedeti ca nu e asa usor sa fii vedeta. Mereu a fost nevoita sa isi schimbe imaginea pentru noi si a avut si de suferit din cauza asta. Eu o apreciez foarte mult.

| Kidu a răspuns:

E frumoasa, canta frumos, imi place vocea ei.thinking

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Are un sex-appele al ei...si mereu il va aavea, si plus apreciez ca a trecut peste toata nebunia asta cu presa si cu faptul ca vor evectiv sai invadeze viata...de asta mai are si caderi.

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Da... e draguta...si imi place si cum cantahappy

dar nu mi-a placut deloc atunci cand s-a tuns la cheliestraight facehee hee

| thegreatgatsby a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaa! da da dada

| thegreatgatsby a răspuns:

Da imi place. De fapt o ador. Tu?love struck

| Mamamare a răspuns:

Da!love strucklove strucklove struck

| Babushka a răspuns:

Da dc nu? Ne-a incantat copilaruia cu hiturile ei si a ramas in mintea noastra e si frumoasa:X are ceva special

| LNK a răspuns:

Da, o ador.
Este minunata, iar dupa toate probleme pe care le-a avut a reusit sa isi revina si sa scoata din nou hituri, la fel cum ne-a obsinuit din 1999. Nu multe vedete ar fi putut sa-si revina dupa tot ce a patit Brit. E o femeie puternica, si o apreciez mult. Arata nemaipomenit, vocea si hiturile sunt si ele extraordinare, ce ar mai putea vrea cineva?
Cu siguranta isi merita titlul de "Princess Of Pop".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personal, nu imi place cum arata, dar imi plac cateva melodii de ale eihappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Britney mereu a fost cantareata mea preferata. imi place totul la ea, felul cum arata, cum canta, pacat de viata ei personala, in rest are si mereu va avea acelasi succes in cariera.Am apreciat-o mereu si intotdeauna mi-am dorit sa arat la fel de superba ca ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe Britney Spears o voi placea mereu, orice ar fi - este o scumpa, iar melodiile ei sunt extraordinare. :X

| burit a răspuns:

Eu vreau sa fiu ca ea love struck
...deci o ador, e idolul meu love struck