Femeia asta ar trebui sa-si ia toate hainele (oribile chiar) si sa se spanzure cu ele. E ciudata, si nu-mi place deloc de ea. Pe langa Madonna e un nimic, vrea sa iasa prea mult in evidenta si iese, dar nu intr-un mod placut. (acum sa curga cu stupizi, ca doar asta stiti sa dati).
Http://www4.pictures.fp.zimbio.com/......-ijbkl.jpg
e ciudata toata dar imi place la nebunie:)
,, Iubesc sa sochez,, cred ca spune totul.Are un stil aparte mi-ar placea sa am acest curaj sa ma pot imbraca atat de extravagant.
Da, e ciudata. Stilul ei e interesant, poate prea tipator si iese prea mult in evidenta, dar e ok.
Da.imi place de ea:X foarte mult...si.a facut un stil doar al ei
e deosebita si unicasi cred ca asta si vreadupa parerea mea peste putin timp o intrece pe Madonna
Da.sa stii chiar imi place. si o admir ca are curajul si mintea aceea de as inchipui ata de multe modele.BRAVO FATO! xoxo Andreea
Sincer... o ador, eu sunt mai nonconformista si intodeauna mi-au plaqt ciudateniile, probabil fiindca si eu sunt doar o ciudateniee singura vedeta care isi experimenteaza imaginatia in imbracaminte...bafta
Pai stilul ei e ciudat, si placut, anumit pentru a iesi in evidenta, doar asta e si ideea nu? sa iesi cat mai mult in evidenta prin look si haine. na ma rog
Dupa cum a mai zis cineva, e un nimic pe langa Madonna, de fapt nici nu are rost sa le comparam) e doar o marioneta penibila...imi place muzia ei, dar categoric nu si de ea
Imi place stilul ei la nebunie uneori exagereaza dar e pur si simplu bestiala!
O ADOR si o iubesc asa cum e ea!
Mereu a fost originala (Si acum o sa aud cv gen " o copie pe Madonna").
Îi iubesc fiecare melodie si video!
Abiastept sa merg anul asta la artRave, concertul ei(cine nu știe ce e sa caute pe Google) in plus arată SUPER SEXY!
http://www.lingerieinsight.com/......0perla.jpg