O să revii, dar ca să revii, viața să fie așa.
8/8/8/24/7/365. Al treilea 8 este pentru somnul zilnic de la 22 la 06. Fără scuze. Că dacă nu, o să trei de la dungi pe față la dungi pe creier. Care poate își revin, poate nu.
Da, cred ca o sa iti revina, daca te mai odihnesti si tu.
Nu uita de cremele hidratante, antirid cu efect de lifting facial, acestea ajuta extrem de mult.
Si cel mai, cel mai si cel mai important lucru: zambeste
Vaaai,ai cearcăne, intra in depresie acum.
Exista tratamente pentru asta, in afara de somn de calitate.
Am dormit mult si bine putine ore, zile consecutive, si tot nu am avut o asemenea problema. La tine cred ca este cu totul o alta cauza, probabil ca de la stres se trage, tu te cunosti mai bine.
Opinia mea
mergi la dermatolog de stat nu la particular pentru ca particularii vor sa te jepcareasca de bani
Eu unul nu mușc faza cu temele. Poate daca esti vreo olimpica si esti invitata(nu aplici tu!) la universitati mari din strainezia. Culmea e ca stiu persoane de genul si tot au un somn bun! Pentru ca fara un somn adecvat nu ar putea face nimic. Trebuie sa intelegi asta. Cand vrei sa sacrifici timp, sacrifica din alta parte, din timpul de YouTube sau de Instagram sau de Minecraft, ba chiar mai bine chiulesti de la ora online de sport. Nu stiu de ce e ideea asta, mai ales printre juni, ca somnul e perioada aia de care te poti lipsi oricand si daca ai nevoie mai tai de acolo. Nu! Proasta mentalitate. Deci daca vrei sa ai o sansa sa arati bine pe termen lung si, mai ales, sa fii in parametrii de sanatate, cele 8 ore de somn pe zi sunt sfinte!
Aspectul se deterioreaza in timp orice ai face, mai importanta e sanatatea. Daca am riduri dar imi ies analizele eu sunt multumit.
Nu stiu cum sa ti explic, dar fix asta e prima problema... temele. tu poți sa ma crezi sau nu.
in rest e ft bun răspunsul
Iarna tenul sufera mult, esti tinerica din cate se pare pentru cearcane...Ai mai multa grija de tine, dormi cate 8 ore, daca chiar ai cearcane pune comprese cu castraveti, masca cu suc de lamaie si foloseste o crema de fata de buna calitate.Cand va veni vara ai sa vezi ca vei arata mai bine. Iarna tenul devine tern, mai fara viata...E normal.Imi aduci aminte de mine cand pe la 25-26 de ani am observat ca incepusem sa dezvolt "pungi" sub ochi. Am fost deprimata la inceput dar acum la 30 de ani le iubesc si ma iubesc si pe mine.Cand te simti "urata" uita te la alta mai urata si ai sa vezi ce bine te simti! Ai sa fi tare multumita cu ce ti a dat Dumnezeu!