Off ce viata si ce tarie de caracter...nu stiu daca sunt in masura sa-ti dau sfaturi dar eu iti spun sa fii mandra ca esti o persoana asa de buna si, mama ta este o super mama ca rezista la asa ceva.Eu iti spun sa o lasi sa se loveasca cu capul de sus ca atunci cand va ramane singura va plange dupa voi.Incearca sa vorbesti cu ea cu frumosul (cand o prinzi pe acasa) si incearca sa afli de ce este asa incearca sa ataci la punctele slabe care o fac mai sensibila mai emotiva...spe ca va da roade RESPECT
Probabil este si varsta. Am fost si eu in locul ei, ma indepartasem de toate rudele nu mai voiam sa vorbesc cu nimeni pe mama o jigneam, pana am ajuns intr o situatie foarte proasta intr-un anturaj prost dar cand m-am lovit de ce a fost mai rau mi am revenit si mi-am dat seama ca familia mea sufera din cauza asta. Probabil asa si sora ta, sau incearca sa stai de vorba cu ea sa ii vorbesti frumos fara jigniri fara sa te crezi superioara in fata ei. Explica i ca tu esti ca o prietena pentru ea mai ales ca sunteti surori si promite-i ca ce vorbiti nu mai spui nimanui si ca o incurajezi si o ajuti cum poti... poate are un anturaj prost te ai gandit la asta? Multa bafta, sper sa reusesti si multa putere si sanatate mamei tale! Sper sa rezolvati, noroc la facultate draga mea fii puternica :*